Tukirengas:

Tuomas Lukkaroinen

Pohjois-Suomen piirivastaava

Kuva:Tuomas Lukkaroinen

Olen Tuomas Lukkaroinen ja toimin Sleyn Pohjois-Suomen piirivastaavana. Olen kotoisin Oulusta, jonne olen työni puolesta päässyt palaamaan opiskeluvuosieni jälkeen. Aluksi lähdin suorittamaan kuvataiteilijan (AMK) tutkintoa Tornioon, mutta vajaan kolmen vuoden jälkeen totesin, että oma paikkani on muualla. Teologian opinnot Helsingissä kutsuivat, joiden kautta myös halu tehdä evankeliumin työtä myöhemmin kirkastui.

Vapaa-ajan harrastuksiini on viime aikoina kuulunut lukeminen ja lenkkeily. Nautin myös ajan viettämisestä ystävieni ja läheisten ihmisten seurassa. Lisäksi ihmisten kohtaaminen ja Raamatun opettaminen ovat asioita, joista pidän paljon. Opintojeni loppuvaiheessa olin opiskelijatyöntekijä Helsingin Evankelisissa Opiskelijoissa ja useana vuonna myös kesäteologina paikallisseurakuntien rippileireillä. Näiden kokemusten pohjalta erityisesti nuorten ja opiskelijaikäisten tavoittaminen evankeliumilla on noussut sydämelleni. Niissä ikävaiheessa tehdään merkittäviä ratkaisuja oman elämän suunnasta.

Piirityöntekijänä minulla on onneksi mahdollisuus tehdä työtä ihan kaikenikäisten parissa. Saan vierailla seurakunnissa, pitää seuroja ja opetta niin lapsia, nuoria aikuisia, kuin eläkeläisiä. Erityisen kiitollinen olen messujen aloittamisesta Kellossa yhteistyössä muiden herätysliikejärjestöjen kanssa.

Kotimaassa tehtävän työn lisäksi pääsin tutustumaan lähetystyöhön Evankelisten opiskelijoiden aktiomatkalla vuonna 2018 Japanissa. Matka sai aikaan sisälläni pienen lähetyskipinän. Ihmisten tavoittaminen evankeliumilla lähellä ja kaukana on kutsumukseni.

Tehdessäni työtä isossa piirissä (Pohjois-Pohjanmaa ja Lappi) tarvitsen rukoustukeasi. Voisitko muistaa työtäni rukouksin? Mahdollisuuksiesi mukaan voit myös tukea työtäni taloudellisesti.

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.