Tukirengas:

Timo Nisula

Turun Lutherin kirkon pastori

Kuva:Timo Nisula

Olen Timo Nisula, pastori Turun Lutherin kirkolla. Asun maalla perheeni kanssa, Vehmaan pitäjässä, lähellä merta, saaristoa ja metsää. Olen hyvien kirjojen, kiehtovien lintujen ja amerikkalaisten elokuvien ystävä. Olen elämässäni tehnyt töitä myös seurakuntapappina Pohjanmaalla, kääntänyt Raamattua ja tutkinut kirkkoisä Augustinusta.

Sleyssä työskentelen tällä haavaa pastorina Turussa, Turun Lutherin kirkon upean messuyhteisön pappina. Teen työtä myös Evankelisten opiskelijoiden pastorina ja Lutterin perikunnan nuorten kanssa.

Olen vakuuttunut siitä, että ihminen löytää oman elämänsä tarkoituksen ja perille Jumalan luokse vain Jeesuksen ”ikuisen elämän sanoissa” (Joh. 6:68). Työni on noihin sanoihin syventymistä ja niiden opettamista nuorille ja opiskelijoille, kaikenikäisille. Uskon siekailematta, että tässä ajassa kristityn on yhä selvemmin ja syvemmin opeteltava ja elettävä Sanan aarteissa, ja Kristuksen armon levossa jakaa näitä aarteita myös ystävilleen ja naapureilleen.

Tarvitsen työssäni apua ja tukea muilta kristityiltä. Haluaisitko Sinä auttaa? Rukoile siis Turun Lutherin kirkon työn puolesta, Turun Evankelisten opiskelijoiden ja Lutterin perikunnan nuorten puolesta. Jos voit, tue tätä kallisarvoista työtä myös taloudellisesti.

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.