Tukirengas:

Tiina Latva-Rasku Suomi/Japani

Lähetystyöntekijä / Internet-lähetys

Kuva:Tiina Latva-Rasku Suomi/Japani

Työskentelin mieheni kanssa Japanissa, Tokiossa vuosina 2008 - 2013 seurakuntatyössä ja käyttäen internetin mahdollisuuksia uusien ihmisten tavoittamisessa.

Nyt teen Suomesta käsin internetin kautta Japaniin suuntautuvaa tavoittavaa ja seurakuntiin ohjaavaa työtä japanin kielellä.

Suurin osa työtäni on vastata japanilaisten kysymyksiin kristinuskosta internetissä.

Toimin koordinaattorina työryhmässä, joka on rakentamassa Bible Toolbox-sivustoa Raamatun perusopetuksista eri lähetyskenttien kielillä. Tiedotan japanilaisten seurakuntien tapahtumista internetissä, kehitän japanilaisen Suomi-kirkko-seurakunnan kotisivua, toimin tarvittaessa teknisenä tukihenkilönä Japaniin päin ja mainostan internetin laadukkaita, kristillisiä japaninkielisiä sisältöjä. Hyödynnän evankeliumin esillä pitämisessä myös sosiaalisen median mahdollisuuksia.

Tavoitteeni on tarjota internetin kautta etsijöille hyvä ensikosketus kristinuskoon, herättää kiinnostusta Raamatun lukemiseen ja madaltaa kynnystä seurakunnan yhteyteen.

Työkausien välissä vierailen nimikkoseurakunnissa kertomassa Japanin lähetystyöstä. Nykyinen työkauteni on 1.6.2014 – 31.5.2016.

Internet-työn tiimiin kuuluu myös Helsingistä käsin työskentelevä Ken Takaki.

Tarjotaan armon evankeliumia japanilaisille! "Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille." Mark. 16:15

Lämmin kiitos esirukouksesta ja taloudellisesta tuesta lähetystyölle!

Tiinan lähettikirje

Tiinan ja Mikan puheita kuunneltavissa Mediakirjastossa

Kotisivuilta lisää kuulumisia ja kuvia:

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Tämä on Läskit lähetykselle -lahjoitus:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista.

Emme luovuta tietoja ulkopuolisille.