Tukirengas:

Tapio Kiviranta

Piirivastaava / Pyhän Sydämen kappelin vastaava pastori

Kuva:Tapio Kiviranta

Olen Tapio Kiviranta, pappi ja diakoni Espoosta, syntynyt Mouhijärvellä 1955 ja sieltä Noormarkun kautta päätynyt Espooseen 70-luvun lopulla. Perheeseen kuuluvat vaimoni Annemaria ja kolme lasta.

Vapahtajamme kutsui minut takaisin uskontielle nuorena aikuisena. Sain valmistua diakoniksi ja palvella Helsingissä päihde-, kriminaali- ja katulähetystyössä. Työn ohessa valmistuin papiksi. Piispa Olavi vihki sitten Kolarin seurakuntapastoriksi ja jo pian lähdimme lähetystyöhön Etiopiaan. 2005 sain tulla Sleyn palvelukseen. Suur-Helsingin piirivastaavana aloitin 2011. Työskentelen myös osaltani Uudenmaan piirissä. Työ pääkaupunkiseudulla on haasteellista ja samalla tärkeää. Alueella asuu miljoona ihmistä. Tilastojen mukaan monet vieraantuvat kristinuskosta. Tarvitaan siis kipeästi puhdasta Sanan opetusta ja ihmisten kohtaamista, jotta Herramme Kristus voisi tavoittaa ristinsanomallaan myös heidät.

Mielessäni ovat Siionin Kanteleen 202 sanat: ”Niin alhaalla ei kukaan kulje, ettei siellä Jeesus ois. Hän ei ketään luotansa sulje eikä karkota yhtään pois.” Meitä jokaista varten Jeesus on tullut ja kuollut puolestamme, jotta pelastuisimme. Saakoon Kristus itse meitä tässä työssä johdattaa edellä valmistetuissa askelissa. Emme Jumalan valtakunnan työssä edusta itseämme vaan Kristusta.

Yhteistyö on voimaa. Tule Sinäkin mukaan! Esirukous on tosi tärkeää. Liittymällä tukirenkaaseeni tuet työtä Suur-Helsingissä ja Uudellamaalla.

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.