Lahjoituskohde:

Syyskeräys 2021: Nuoret tarvitsevat apusi

Kuva:Syyskeräys 2021: Nuoret tarvitsevat apusi

Syyskeräys 2021 nuorille

Nuoret tarvitsevat kristillistä opetusta ja yhteisöllisyyttä, jossa on sisältöä. Moniarvoisen maailman keskellä nuoret kysyvät alati enemmän: kuinka riitän, miten kelpaan ja mistä löydän vastauksia, kun yhtä totuutta ei enää ympäröivästä maailmasta tunnu löytyvän.

Kristillinen nuorisotyö on entistä tärkeämpää maailmanlaajuisen kriisiajan keskellä ja erityisesti aikanaan sen päättyessä. Nuoret ovat joutuneet luopumaan monista heille tärkeistä arjen rutiineista ja kaipaavat yhteyttä ja läsnäoloa. Yksinäisyys ja juurettomuus on kasvanut usein sietämättömän suureksi.

Sleyn nuorisotyö tekee sanomauskollista ja yhteisöllistä työtä muuttuvan ajan keskellä.

– Raamattuopetuksen merkitystä ei voi väheksyä. Sleyn nuorisotyö tunnetaan siitä, että meillä ei järjestetä tilaisuutta, jossa ei opetettaisi Raamattua. Jumalan sana antaa kestävän pohjan ja ikuisen elämän eväät jo nuorena. Näin juuret kasvavat hyvään maahan, ihan niin kuin Paavali kirjoittaa kirjeessään kolossalaisille. ”Juurtukaa häneen, rakentakaa elämänne hänen varaansa ja vahvistukaa uskossa sen mukaan, kun teille on opetettu”, Sleyn nuorisotyön johtaja Juha Heinonen kertoo.

Tämän vuoden syyskeräys kootaan Sleyn tekemälle nuorisotyölle koko Suomessa. Anna tänä syksynä lahjasi nuorille, jotka tarvitsevat turvallista yhteisöllisyyttä ja raamatunopetusta. Lahjallasi teet mahdolliseksi sen, että nuoremme tulevat kohdatuksi nyt ja huomenna, ja heitä tuodaan taivastielle tapahtumissa, leireillä ja nuortenilloissa.

Lahjoitusvaihtoehdot

Lahjoita tähän kohteeseen!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.