Lahjoituskohde:

Syyskeräys 2019

Kuva:Syyskeräys 2019

Anna nuorelle aikaa Raamatun äärellä

Järjestämme vuosittain kahdeksan rippukoululeiriä, joille saapuu yhteensä noin 150 rippikoululaista. Vuonna 2020 Evankeliumiyhdistyksen rippikoulut järjestetään ympäri Suomea: Karkun evankelisella opistolla, Esantuvalla Kauhajärvellä, Mustajärvellä Mellilässä, Ohtakarissa Lohjalla ja Hietoinrannassa Kouvolassa.

Sleyn rippikouluissa ainutlaatuista on aika. Lähes kaksi viikkoa kestävät leirimme antavat mahdollisuuden viipyä rauhassa luterilaisen uskon ydinasioiden äärellä ja kokea yhteyttä toisten leiriläisten kanssa. On aikaa käsitellä asioita. Leirit päättyvät yhteiseen koko perheen suureen juhlaan, konfirmaatioon. Se on myös uuden alku. Rippikoulutyö on portti Sleyn nuorisotyön toimintaan sen kaikessa moninaisuudessaan: isoskoulutukseen, nuorteniltoihin, leireille ja Maata Näkyvissä -festareille. Rippikoulutyö on Sleyn nuorisotyön tukijalka – se rakentaa tulevaisuutta koko Evankeliselle liikkeelle.

Osallistu tähän tärkeään työhön rukoilemalla ja nyt syyskeräyksen aikaan myös lahjoittamalla. Lahjasi tukee Sleyn rippikoulutyötä nyt ja tulevaisuudessa.

Kiitos tuestasi.

Juha Heinonen

Sleyn nuorisotyön johtaja

Lahjoitusvaihtoehdot

Lahjoita tähän kohteeseen!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.