Tukirengas:

Satu Arkkila

Lähetystyöntekijä / Diakoni / maasaityttö- ja samburutyö

Kuva:Satu Arkkila

Seitsemän Sambian lähetysvuoden jälkeen perheemme siirtyi elokuussa 2013 Keniaan. Tyttäremme Sarella ja Joanna siirtyivät käymään koulua Nairobissa. Sarella käy nyt kaksivuotisen lukion ensimmäistä vuotta ja Joanna on reipas kuudesluokkalainen.

Vastuualueeksemme Kenian Luterilainen kirkko on antanut Samburu-alueen. Työn aloittaminen on ollut monin tavoin haasteellista. Samburu-alue sijaitsee kaukana Nairobista ja alueelle suunnitellut vierailut ovat usein peruuntuneet eri syistä johtuen. Alueella liikkuminen on myös turvatonta. Jätämme Samburu-alueen työn suunnitelmat erityisiin rukouksiin.

Satu on aloittanut Credo-ohjelman yhteyshenkilönä Suomeen. Credo-ohjelma pyrkii ennaltaehkäisemään tyttöjen ympärileikkauksia ja aikaista naittamista, antamalla tytöille mahdollisuuden koulun käyntiin. Ohjelmassa työskentelee paikallinen diakonissa Susan Kirionki.

Yhteistyössä lähetysosaston kanssa vastaamme Sambian ja Kongon työstä. Vierailemme näissä maissa muutaman kerran vuodessa. Sambiassa tuetaan erityisesti luoteisen alueen evankeliointityötä sekä jatketaan orpo- ja kummiohjelman piirissä olevien lasten tukemista. Turvakodin koululla opiskelee parikymmentä ala-aste ikäistä lasta. Näistä noin puolet ovat orpoja.

Kongossa tuetaan erityisesti teologista koulutusta.

Olemme kiitollisia Taivaan Isän johdatuksesta elämässämme. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti. Matt. 28:20

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Tämä on Läskit lähetykselle -lahjoitus:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista.

Emme luovuta tietoja ulkopuolisille.