Tukirengas:

Samuel Korhonen

Pastori / Piirivastaava

Kuva:Samuel Korhonen

Olen Samuel Korhonen ja toimin Evankeliumiyhdistyksen piirivastaavana Pohjois-Suomessa sekä Inkerin ev.lut. kirkon pastorina. Tukikohtani on Raahen Saloisissa metsien keskellä, jossa asustelemme vaimoni kanssa. Metsä liittyykin olennaisesti vapaa-ajan viettooni, sillä harrastan suunnistusta. Viihdyn myös mielelläni hiihtotamineissa ja remonttihaalareissa.

Lapsuuteni ja nuoruuteni olen viettänyt Pirkanmaalla. Valmistuin ensiksi rakennusteknikoksi, mutta samoihin aikoihin tiettyjen elämänkokemusten kautta taivaalliset asiat tulivat entistä läheisemmäksi. Tämän innoittamana lähdin opiskelemaan teologiaa. Nykyisessä tehtävässäni en keskity maallisiin majoihin, vaan näkökulmani on iankaikkinen. Jeesus sanoi, että Isän kodissa on monta huonetta. Jotta tämä ei unohtuisi, tarvitsemme paussipaikkoja, joissa voi nauttia evästä. Tämän maailman eväillä ei silti kauas päästä, eikä millään muullakaan hienolla, mitä ajastamme löytyy. Ainoastaan ristin Jeesuksen yhteydessä meillä on iankaikkisen elämän eväät.

Työalueeni on laaja, mutta enimmäkseen harvaan asuttua. Autolla saa ajaa ihan kohtuullisia määriä, mutta mikäs sen hienompaa, kun perillä saa muiden ihmisten kanssa olla Jumalan sanan äärellä. Työnkuvaani kuuluu mm. raamattuopetusten, saarnojen, nuorteniltojen ja seurojen pitämistä. Haluan pitää esillä sanomaa Kristuksen voitosta Golgatalla. Emme voi edelleenkään ottaa Raamatun sanasta mitään pois, vaan Jumalan tahto elämämme iankaikkiseksi parhaaksi on sama eilen ja tänään.

Kutsun sinua yhteiseen työhön. Evankeliumin puolesta tehtävä työ tarvitsee rukoilijoita ja taloudellisen tuen antajia.

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.