Tukirengas:

Saija Simanainen

Lapsi- varhaisnuoriso- ja perhetyön sihteeri

Kuva:Saija Simanainen

Olen Saija Simanainen, lehtori ja Sleyn lapsi-, varhaisnuoriso- ja perhetyön sihteeri. Perheeseeni kuuluvat aviomies Timo sekä pojat Aleksi ja Aaro.

”Katsokaa, kuinka suurta rakkautta Isä on meille osoittanut: me olemme saaneet Jumalan lapsen nimen, ja hänen lapsiaan me myös olemme.” (1. Joh. 3:1). Olen kiitollinen siitä, että olen saanut kasvaa evankelisessa kodissa ja kuulla hyvää raamattuopetusta. Se, että Jeesus on sovittanut syntini, saan olla Jumalan lapsi ja matkalla taivaaseen, on elämäni tärkein asia. Tämän levottoman maailman keskellä sydämessäni on ilo ja rauha.

Sleyn lapsi-, varhaisnuoriso- ja perhetyön tilanteet ovat moninaisia: pyhäkouluja, kerhoja, pienryhmiä, leirejä, tapahtumia ja juhlia. Lapsityö on Jumalan rakkaudesta ja huolenpidosta kertomista eli Raamatun kertomusten opetusta ja elämyksellistä lasten jumalanpalveluskasvatusta. Varhaisnuorisotyön perustehtävänä on, että varhaisnuori vahvistuu siinä uskossa kolmiyhteiseen Jumalaan, johon hänet on pyhässä kasteessa otettu, kunnioittaa itseään ja lähimmäistään ja löytää paikkansa kristittyjen yhteydessä. Perhetyön tilanteet rohkaisevat välittämään kristillistä perinnettä, tukevat vanhemmuutta, parisuhdetta ja sukupolvien välistä vuorovaikutusta.

Tule sinäkin mukaan yhteiseen työhön: rukoilemaan lasten ja varhaisnuorten puolesta sekä tukemaan työtäni esirukouksin ja taloudellisesti mahdollisuuksiesi mukaan.

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.