Tukirengas:

Richard Ondicho

Lähetystyöntekijä / Maahanmuuttajatyö

Kuva:Richard Ondicho

Maahanmuuttajatyö pääkaupunkiseudulla. Richard johtaa kansainvälistä seurakuntaa, jonka kotipaikka on Helsingin Luther-kirkolla. Tällä työllä hän tavoittaa Suomeen tulleita maahanmuuttajia eri puolilta maailmaa. Monet turvapaikanhakijat ovat tulleet kasteopetukseen henkilökohtaisen kohtaamisen, ystävän kutsun tai oman kiinnostuksensa vuoksi. Myös monia työn tai koulutuksen vuoksi Suomeen tulleita on mukana tässä seurakunnassa. Tämä on monien kulttuurien ja kielten kohtaamispaikka, jossa yksi asia on kaikille yhteinen: kiinnostus kristinuskosta ja halu seurata Jeesusta.

Lähetyskenttä on tullut lähelle. Maahanmuuttajatyö on samaan aikaan vaativaa ja hyvin antoisaa. Raamattuopetuksen ja vapaaehtoiskoulutuksen lisäksi Richardin työhön kuuluu olennaisena osana sielunhoito ja sosiaalinen apu suomalaiseen kulttuuriin ja yhteiskuntaan sopeutumiseksi. Työ ei lepää vain yhden ihmisen harteilla, vaan jokainen vapaaehtoinen toimii tärkeänä osana koko seurakunnan vahvistamiseksi. Työtä riittää ja rukoilemme, että Herra lähettäisi vielä lisää auttavia käsiä ja jalkoja avuksemme. Jokaisen panos on tärkeä.

Tule mukaan tukemaan Richardin työtä!

Richardin uutiskirje

Newsletter in English

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.