Tukirengas:

Raimo Lähteenmaa

Tavoittavan työn vastaava / Pastori

Kuva:Raimo Lähteenmaa

Olen Raimo Lähteenmaa (s. 1966), pastori, muusikko ja työnohjaaja Ilmajoen Koskenkorvalta. Monet tuntevat minut paremmin nimellä ”Musti”. Minulla on vaimo, viisi lasta ja jo lapsenlapsiakin.

Tavoittava työ kotimaassa on minulle uskottu tehtävä. Haluan julistaa Raamatun hyviä uutisia niin, että kristilliseen kieleen tottumatonkin ymmärtää:
– Olen Jumalalle rakas ja kallisarvoinen.
– Jeesus Kristus on maksanut minunkin rikkomukseni ja laiminlyöntini.
– On koti, jossa minua odotetaan ja jossa minut otetaan vastaan.

Teen työtäni laulamalla, opettamalla, kuuntelemalla, kohtaamalla ja kirjoittamalla sekä suunnittelemalla tilaisuuksia kaikenikäisille ihmisille. Lähetyskäskyä ei ole annettu kenellekään yksinään, vaan se on koko kirkon yhteinen tehtävä. Pienemmissä porukoissa – kuten Kotiryhmissä – kuljemme taivaan tietä yhdessä ja kutsumme ihmisiä seurakuntayhteyteen. ”Etsi yksi” on Uuden testamentin malli evankelioimistyöhön. Siihen haluan kristittyjä rohkaista.

Minulla on oma bändi, josta olen iloinen. Musti & Hyvä Vainu on julkaissut kaksi levyä: Laulunjälkiä (2012) ja Halleluu! (2014). Haluan esittää musiikkia, joka ei ainoastaan liikuttele sydämen tunteita, vaan joka sanomallaan päästää syyllisyydestä, häpeästä ja kuoleman otteesta.

Kutsun sinua osallistumaan Sleyn tavoittavaan työhön: liity tukirenkaaseeni! Rukoile työni puolesta ja tue evankeliumin julistamista taloudellisesti mahdollisuuksiesi mukaan. Kirjoitan työkuulumisia tukirenkaalleni 4-5 kertaa vuodessa. Tukirenkaani tuotosta 20 % ohjautuu lähetystyöhön Keniassa ja siellä Matongon teologisen seminaarin toimintaan.

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.