Tukirengas:

Petri Harju

Pastori / Piirivastaava / Nuorten aikuisten työn pääsihteeri

Kuva:Petri Harju

Olen Petri Harju, 1972 syntynyt, Lapualta liikkeelle lähtenyt ja yksi Suomen nuorimmista pappisvirkaan vihityistä teologian maistereista.

Tulin Sleyn työyhteyteen syksyllä 2004. Sitä ennen ehdin toimia kymmenisen vuotta niin nuorisopastorina Etelä-Pohjanmaalla, lähetysteologina ja seurakuntapappina Keski-Suomessa kuin Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen piirijohtajanakin. Tällä hetkellä työskentelen Sleyn Keski-Suomen piirin piiripastorina ja iloitsen Jyväskylän Lutherin kirkolla kokoontuvasta vireästä, nuorekkaasta ja kasvavasta jumalanpalvelusyhteisöstä, jonka paimenena saan toimia. Keski-Suomen maakunnassa saan tehdä Jumalan valtakunnan työtä yhdessä kymmenkunnan Sleyn osaston kanssa, jotka järjestävät hyvässä yhteistyössä paikallisseurakuntien kanssa Sleyn kirkkopyhiä, Pieniä Suuria Raamattuiltoja ja –kursseja, kotiseuroja, Siionin kanteleen lauluiltoja ja monenmoista evankelista liikehdintää kaiken ikäisille. Lue: Yhdessäolon hetkiä sisarina ja veljinä Vapahtajan hyvässä hoidossa, Isän taskuun ja Pojan laskuun arkisen kristityn vaelluksen taakkoja jättäen.

Hengellinen työ ja sen tekijät tarvitsevat varsinkin tässä ajassa tukijoita ja rohkaisijoita. Siksi kutsun Sinua mukaan yhteiseen työhön rukoilemaan työni puolesta ja myös tukemaan sitä taloudellisesti.

Tukirenkaani jäsenenä tuet myös Kenian luterilaisen kirkon yhteydessä tehtävää orpotyötä.

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.