Tukirengas:

Petra ja Jiska Gröhn

Kuva:Petra ja Jiska Gröhn

Hei! Me olemme Gröhnin perhe. Meitä on yhteensä neljä: äiti Petra, isä Jiska ja pojat, 3-vuotias Elias ja 1-vuotias Aaron.

Lähetystyöhön lähteminen on ollut yhteinen pitkäaikainen haaveemme. Kävimme lähetyskurssin vuonna 2015 ja olemme siitä asti odottaneet kutsua kentälle. Molemmille meistä Kenia on jo ennestään tuttu: Petra oli kolme kuukautta Nairobissa 2011, Jiska kuukauden Kisumussa ja Matongossa 2014. Olemme molemmat saaneet kasvaa kristittyinä paikallisseurakunnissamme Halsualla ja Kokkolassa. Evankelisuuden mukaansatempaava ilo, hyvä opetus ja vahva jumalanpalveluselämä on saanut meidät kotiutumaan Sleyn toimintaan ja siksi lähteminen Sleyn kautta on meille luontevaa. Meille tärkein asia elämässä on perhe. Niin tämä meidän pieni perheemme kuin myös suuri ja maailmanlaaja Jumalan perhe, Kristuksen kirkko. Säännöllinen messuun osallistuminen koko perheen voimin on aina ollut viikkorytmimme kulmakiviä.

Gröhnien lähettikirje

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseemme!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.