Tukirengas:

Petra ja Jiska Gröhn

Kuva:Petra ja Jiska Gröhn

Hei! Me olemme Gröhnin perhe. Meitä on yhteensä viisi: äiti Petra, isä Jiska ja pojat, 4-vuotias Elias, 2-vuotias Aaron sekä elokuussa 2019 syntynyt Anni.

Meidät lähetettiin Keniaan huhtikuussa 2019. Jiskan työtehtäviin kuuluu opetustyötä Matongon luterilaisessa pappisseminaarissa sekä seurakuntatyötä Itieriossa. Petra on ainakin alkuun lasten kanssa kotona. Nyt olemme kotimaassa koronaepidemian vuoksi, emmekä malttaisi odottaa paluuta Keniaan, joka tapahtuu näillä näkymin alkusyksyllä 2021.

Olemme molemmat saaneet kasvaa kristittyinä paikallisseurakunnissamme Halsualla ja Kokkolassa. Evankelisuuden mukaansatempaava ilo, hyvä opetus ja vahva jumalanpalveluselämä on saanut meidät kotiutumaan Sleyn toimintaan ja siksi lähteminen Sleyn kautta on meille luontevaa. Meille tärkein asia elämässä on perhe. Niin tämä meidän pieni perheemme kuin myös suuri ja maailmanlaaja Jumalan perhe, Kristuksen kirkko. Säännöllinen messuun osallistuminen koko perheen voimin on aina ollut viikkorytmimme kulmakiviä.

Gröhnien lähettikirje

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseemme!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.