Tukirengas:

Pasi Palmu

Pastori / Keski-Pohjanmaan piirivastaava

Kuva:Pasi Palmu

Olen Pasi Petteri Palmu, vuonna 1974 siivilleni noussut ja sittemmin keskipohjalaistunut Kotkan poika. Helsingin opiskelujen, Perhon seurakuntaviran ja Haminan sotilaspapin sijaisuuden jälkeen olen asettunut Kälviälle. Keski-Pohjanmaan ainoalla Palmukeitaalla asustaa myös Sessi, uskollinen huonepalvelijani, joka pitää arkaluontoisimmatkin sielunhoitokeskustelut omana tietonaan.

2010 sain kutsun Sleyn Keski-Pohjanmaan papiksi. Siihen asti olin Sleyn talkoomies. Evankelisessa liikkeessä olen kotonani. Sen piirissä minulle selvisi Jumalan armo Kristuksessa. Heräsi halu lähteä hengelliseen työhön. Kyllä minä olen vastaankin pyristellyt, mutta ketunlenkkien jälkeen aina uudestaan tajunnut: tämän osan hyvä Herramme on minun elämälleni tarkoittanut.

Haluan tehdä kutsuvaa ja kotouttavaa evankeliumin työtä. Mielessäni ovat erityisesti nuoret ja nuoret aikuiset, joita revitään niin moniin suuntiin. Raamatun äärellä huomataan: ei ole vain hyviä kysymyksiä, on myös luotettavia vastauksia! Vanhempien kristittyjen parissa iloitsen siitä, kun Kannel kaikuu ja ihmetellään Raamatun loppumattomia rikkauksia. Yhteisessä messussa me kaikki saamme viettää taivashetken elävän Jumalan yhteydessä. Tahtoisin auttaa monia sille tielle, joka aukeaa uskossa Jeesukseen. Se on kotitie. Kuka ei kotiin haluaisi?

Jos tahdot olla tukemassa tällaista työtä nimenomaan Keski-Pohjanmaalla, kutsun sinut lämpimästi mukaan. Haluaisitko rukoilla työni puolesta, että se kantaisi hedelmää? Tai ehkä voit tukea Sleyn työtä myös taloudellisesti. Lähetän renkaassa oleville neljä kertaa vuodessa Sley Keski-Pohjanmaa-lehden.

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.