Tukirengas:

Pasi Hujanen

Lähetystyöntekijä / Pastori

Kuva:Pasi Hujanen

Työskentelen Evankeliumiyhdistyksen lähettinä Venäjällä. Työtehtävänä on Pietarin ja Länsi-Inkerin rovastikuntien pastori. Työni on suomenkielisten jumalanpalvelusten pitämistä ja kotikäyntejä inkeriläisvanhusten luona.

Venäjällä teemme yhteistyötä Inkerin evankelis-luterilaisen kirkon kanssa. Kirkko täytti vuonna 2011 400 vuotta eli luterilaisuus ei ole mikään uusi asia Venäjällä. Kommunismin aikaan kirkon kaikki toiminta lopetettiin. Kodeissa ja pienissä piireissä kokoonnuttiin. Neuvostoliiton sortumisen jälkeen alkoi kirkon uusi nousu tuhkasta.

Olen Venäjällä – osin viisumiongelmien vuoksi – vain puolet ajasta eli noin 90 päivää puolessa vuodessa. Asun Tuutarin kirkolla, joka on noin 50 kilometriä Pietarin keskustasta lounaaseen. Työtä teen lähinnä Puškinin, Hatsinan, Skuoritsan ja Tuutarin seurakunnissa. Joskus käyn myös Virossa, Narvassa, joka on Puškinin ystävyysseurakunta.

Kun vain aikaa on, luen teologiaa, dekkareita ja historiaa.

Pasin viimeisin uutiskirje

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Tämä on Läskit lähetykselle -lahjoitus:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista.

Emme luovuta tietoja ulkopuolisille.