Tukirengas:

Olli Olenius

Itä-Suomen piirivastaava

Kuva:Olli Olenius

Kuinka ihanaa onkaan saada julistaa pelastavaa ilosanomaa! Nimeni on Olli Olenius ja vastaan Sleyn työstä Itä-Suomen piirissä. Työalueeni on laaja ja ajan usein pitkiäkin matkoja järjestämään toimintaamme ympäri Itä-Suomen lääniä ja Kainuuta. Piirin ainoana työntekijänä saa todella laittaa Jumalalta saamansa lahjat monipuolisesti käyttöön.

Sydäntäni lähellä ovat Jeesuksen ristintyön ilosanoman elävä julistus ja lähetystyö. Täällä Itä-Suomessa olen saanut iloita virkeästä Sleyn opiskelijatyöstä ja viikoittain saamme olla varustamassa nuoria aikuisia Raamatun Sanalla kristityn elämään. Ilon aiheena on ollut myös uskollinen evankelinen porukka, joka on palvellut toiminnassamme vuosikymmenten ajan. Röksän Ristinkiven rukoushuoneen ehtoollisjumalanpalvelukset keräävät uskollisen seurakunnan laajaltakin alueelta yhteen kerran kuukaudessa ja uutena toimintamuotona olemme aloittaneet toimintamuodon nuorille perheille.

Kotoa käsin työtäni tukee mitä suurimmissa määrin vaimoni Salome ja tyttäremme Sofia (2016). Rakastamme musiikkia ja saatamme tilaisuuksissamme esittää yhdessä laulun tai kaksi.

Tervetuloa kannatusrenkaaseeni tukemaan tätä tärkeää työtä! Itä-Suomi tarvitsee kipeästi vapauttavaa ilosanomaa!

”Minä en häpeä evankeliumia, sillä se on Jumalan voima ja se tuo pelastuksen kaikille, jotka sen uskovat.” Room. 1:16.

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.