Tukirengas:

Olli Koskenniemi

Pastori / Aluejohtaja / Evankeliumijuhlan ohjelmavastaava

Kuva:Olli Koskenniemi

Olen Olli Koskenniemi, turkulainen pastori. Olen ollut Sleyssä työssä koko pappina oloni ajan. Aloitin työni jo vuonna 1981 Evankelisten Opiskelijoiden pääsihteerinä ennen pappisvihkimystä. Vuonna 1986 muutin Turkuun ja Varsinais-Suomeen piirijohtajaksi. Vuoden 2015 lokakuussa minut kutsuttiin Sleyn läntisen alueen aluejohtajaksi. Vastaan myös valtakunnallisen evankeliumijuhlien ohjelman valmistelusta‬‬. Lisäksi vastuullani on Sleyn tekemä suomalaistyö Ruotsissa.

Vuosien mittaan työ on muuttanut tekijäänsä ja päinvastoin. Kutsumuksekseni koen erityisesti kotiseurat alueilla, joissa hengellistä toimintaa muuten on vähän. Tällaisiin seuroihin saattaa parhaimmillaan tulla viitisenkymmentä ihmistä. Evankeliumijuhlat eri puolilla Varsinais-Suomea, raamattuluennot ja osallistuminen Turun Lutherin kirkon jumalanpalveluselämään muodostavat Loimaan seudun kotiseurojen lisäksi minulle uskotun hengellisen työn. Tätä työtäni pyrin tekemään koko persoonallani ja olemuksellani sen mukaan kuin Jumala voimia antaa.

Hengellinen työ ja sen tekijät tarvitsevat tukijoita ja rohkaisijoita. Siksi kutsun sinua mukaan yhteiseen työhön rukoilemaan puolestani ja mahdollisuuksen mukaan tukemaan työtäni taloudellisesti.

Perheeni muodostavat vaimoni, sairaanhoitaja Jaana, sekä neljä lasta (Hanna, Simo, Elisa ja Sanna) ja kolme lastenlasta.

Tukirenkaani jäsenenä olet samalla tukemassa Lusakassa toimivan raamattukoulun toimintaa, joka on osa Sleyn Sambiassa tekemää lähetystyötä. Raamattukoulussa koulutetaan pappeja ja evankelistoja seurakuntatyöhön.

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.