Lahjoituskohde:

Nuorisotyö Virossa

Kuva:Nuorisotyö Virossa

Kuvittele jos:

  • et tuntisi kristinuskoa, sillä mummosikin oli jo kommunistiajan kasvatti etkä ole koulussa saanut uskonnonopetusta

  • ajattelisit, ettet usko mihinkään, mutta monet taikauskoiset uskomukset vaikuttaisivat toimintaasi ja lukisit horoskooppeja

  • sinulle olisi tärkeää pärjätä hyvin, saada tulevaisuudessa hyvä työpaikka, jossa voit toteuttaa itseäsi ja tienata hyvin

  • et olisi koskaan saanut kuulla evankeliumia Jeesuksesta

Tämä on todellisuutta tämän päivän virolaisten nuorten keskuudessa. Me haluamme muuttaa tilannetta. Haluamme, että mahdollisimman moni nuori saisi mahdollisuuden kuulla evankeliumin ja Jumalan kutsun ja pääsisi mukaan seurakuntaan. Etelä-Virossa tällä hetkellä vain kahdessa seurakunnassa on säännöllistä nuorisotyötä. Yhdessä paikallisseurakuntien kanssa alamme rakentaa nuorisotyön verkostoa ja koota nuoria yhteisiin nuorteniltoihin sekä tuottaa videomateriaalia nuorisotyön käyttöön.

Haluaisitko sinä, seurakuntasi tai nuorten ryhmäsi ottaa virolaiset nuoret sydämellesi ja tulla meidän kanssamme mukaan työhön johdattamaan heitä Taivaan Isän luo? Voisitko rukoilla työmme ja Viron nuorten puolesta? Voisitko taloudellisella tuella tehdä työn mahdolliseksi? Haluaisitko pitää yhteyttä Suomenlahden yli ja tutustua puolin ja toisin?

Kun lähdet mukaan, voit seurata työn kuulumisia Facebookin ja Instagramin kautta ja saat kaksi kertaa vuodessa kuulumiskirjeen. Halutessasi voit myös tilata työtä tekevien lähettien kirjeet, joissa kerrotaan myös nuorisotyön kuulumisia. Voit myös pitää yhteyttä reaaliajassa netin välityksellä ja vaikkapa vierailla paikan päällä Virossa.

Jos haluat olla mukana työssä kantamassa Viron nuoria Isän sydämelle, ota yhteys Anna-Liisa Markkulaan: anna-liisa.markkula@sley.fi tai puh. 050 321 8614.

Noored Isa Sydamel -projektin löydät myös sosiaalisesta mediasta
Facebook
Instagram

Lahjoitusvaihtoehdot

Lahjoita tähän kohteeseen!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.