Tukirengas:

Mirjam Harju

Lähetystyöntekijä / kielikoulussa

Kuva:Mirjam Harju

Olen etelä-pohjalainen diakoni, joka muutti syyskuun alussa 2014 Tokion suurkaupungin vilinään. Olen saanut aloittaa ensimmäisen kolmivuotisen työkauteni täällä Japanissa erilaisia käytännön asioita ja uutta kotia järjestellen sekä tutustuen uuteen maahan ja uuteen kotikaupunkiin, jossa tutkimista riittää pitkäksi aikaa.

Kaksivuotiset japanin kieliopintoni alkoivat lokakuun puolivälissä. Pääsen myös alusta asti tutustumaan japanilaiseen seurakuntaelämään osallistuen sunnuntaisin jumalanpalveluksiin yhdessä Japanin evankelis-luterilaisen kirkon seurakunnista. Kieliopintojen jälkeen siirryn työhön saman kirkon yhteyteen.

Pyrkimyksenä on löytää seurakunta ja työnkuva, jossa voisin käyttää sosionomi(AMK)-diakonin koulutuksen sekä Suomessa diakoniatyön ja lähetystyön parissa työskentelyn tuomia valmiuksia.

Uuteen maahan ja kulttuuriin sopeutuessa sekä japanin kielen opiskelussa tarvitsen voimia ja kärsivällisyyttä uusien haasteiden edessä. Näiden haasteiden kanssa en voi selvitä ilman esirukoilijoita. Olet tervetullut liittymään lähettäjäjoukkooni!

Yhdessä saamme myös kantaa Japanin kansaa rukouksissamme Jumalan eteen ja pyytää, että mahdollisimman moni saisi löytää pelastuksen ja turvan Jeesuksessa.

Saamme pyytää Jumalan johdatusta myös minulle tämän kansan keskellä, että saisin rakkautta ja viisautta kaikkiin kohtaamisiin ihmisten kanssa. Jumalan johdatusta pyydän myös tulevan työnkuvan selkiytymiseksi vähitellen, niin että voisin palvella niillä lahjoilla, joita Jumala on minulle suonut.

Mirjamin viimeisin lähettikirje

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Täytä lomake ja saat Sleyn talousosastolta henkilökohtaisen viitenumeron. Voit lahjoittaa sinulle sopivana aikana tai säännöllisesti e-laskuna tai suoramaksuna.

Lisätietoja: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista.

Emme luovuta tietoja ulkopuolisille.