Tukirengas:

Martti Arkkila

Tampereen Luther-talon messuyhteisön pastori / Pohjois-Hämeen piirivastaava

Kuva:Martti Arkkila

Olen vuonna 1965 syntynyt Nokialla asuva pastori. Työurani pääosan olen tehnyt kansankirkon seurakunnissa, lähinnä Pohjoispohjanmaan Siikalatvalla. Lisäksi olen vastannut Sleyn piirityöstä sekä Kymenlaaksossa että Pohjois-Suomessa. Lähetystyössä olen ollut Sambiassa ja Keniassa. Tällä hetkellä toimin Tampereen messuyhteisön paimenena ja Pohjois-Hämeen piirin vastaavana. Toivoisin, että voisit tukea työtäni sekä esirukouksin että mahdollisuuksiesi mukaan myös taloudellisesti.

Evankelisen herätysliikkeen vaikutteet olen saanut jo lapsuudessa. Oman elämäni myrskyissä Lutherin ja Hedbergin opetukset ovat tulleet erityisen tärkeiksi: Syntinen ihminen saa turvautua Vapahtajan armoon ja rakkauteen ansiotta ja ilman omia aikaansaannoksia. Jeesuksen Kristuksen pyhän sovintoveri riittää pelastukseksi. Tästä sanomasta elän ja siitä ammennan arjen työssä jaksaakseni. ”Ristillä maailma vanhurskaaks luotiin, kaikkien puolesta kuollut hän on. Silloinhan sullekin autuus jo tuotiin, Golgatan uhrihan on rajaton”! (SK 204:2) Martti Arkkila

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.