Tukirengas:

Markus Malmivaara

Pastori

Kuva:Markus Malmivaara

Olen Markus Malmivaara, 40-vuotias perheenisä ja pastori Sastamalasta. Asun vaimoni Johannan ja kolmen poikamme, Tiituksen, Toukon ja Päivön kanssa valkorapatussa rintamamiestalossa lähellä kaupungin keskustaa. Viimeiset viitisen vuotta olen saanut hoitaa poikiamme kotona, käytännössä kokoaikaisena koti-isänä.

Olen saanut tehdä pastorin töitä useissa eri seurakunnissa ja viimeksi Suomen Raamattuopiston palveluksessa. Vapaa-aikanani tutkin netin sääsivustoja ja tähyilen taivaalle, josko bongaisin sieltä ukkospilviä tai jopa trombin! Kesän taittuessa syksyksi sytytän kynttilöitä talomme joka nurkkaan ja lueskelen historiaa sekä hyvää raamattuaiheista kirjallisuutta.

Saan syyskuun alusta aloittaa noin vuoden mittaisen työjakson Sastamalan messuyhteisön paimenena. Työhöni kuuluu sunnuntaisten messujen organisointi ja toteuttaminen. Saan olla liturgina, saarnata ja kohdata eri-ikäisiä ihmisiä heidän elämänsä vaiheissa. Jonkin verran työhöni kuuluu myös raamattuopetusta ja julistustyötä muualla Satakunnan piirin alueella.

Sydämelläni ovat erityisesti evankeliumin julistaminen, raamattuopetus sekä sielunhoito. Uskon, että syväluotaava, Raamattua rikkaasti avaava julistus- ja opetustyö siunaavat kuulijaa hoitaen tämän koko persoonaa. Rukoilen, että Herramme Jeesus saisi aina olla työni keskipiste, sen alku ja loppu.

Olen perheeni kanssa kiitollinen, jos tahdot tukea työtäni rukoilemalla sen puolesta. Jos koet niin, voit tukea työtäni myös taloudellisesti.

Sinua siunaten, Markus

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.