Tukirengas:

Markus Malmivaara

Pastori

Kuva:Markus Malmivaara

Olen Markus Malmivaara, pastori ja perheenisä Sastamalasta. Saan työssäni opettaa Raamattua ja jakaa pyhiä sakramentteja – tästä kiitän Herraa!

Tukikohta työssäni on Karkun evankelinen opisto ja sen sali, jossa joka sunnuntai järjestetään messu. Sastamalan messuyhteisö on kotoinen levähdys- ja tankkauspaikka, jossa eri-ikäiset uskovat kohtaavat toisensa. Kierrän myös eri puolilla Satakuntaa ja Pirkanmaata pitämässä raamattuopetuksia ja nuorteniltoja. Kesällä olen vetämässä opistolla järjestettävää riparia.

Rukouilen, että voisin olla kuuliainen Herrani Jeesuksen äänelle. Siksi haluan rajata työssäni aikaa Raamatulle ja rukoukselle. Uskon, että silloin oma savinen majani rakentuu turvalliselle Kalliolle ja myös seurakunta tulee siunatuksi. Jeesuksessa ja Hänen sanassaan kun on ainoa lähde, joka yltää Iankaikkiseen elämään asti!

Olen kiitollinen rukouksestasi ja taloudellisesta tuestasi.

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.