Tukirengas:

Marika Salo

Yhteisövalmentaja / Vapaaehtoiskouluttaja

Kuva:Marika Salo

Olen Marika Salo, yhteisövalmentaja Lempäälästä. Siellä asun maailman parhaan tiimin kanssa johon kuuluu mieheni, nuorisotyöntekijä Jussi sekä kaksi kaunista tyttöä Nea (2002) ja Nanna (2004). Perheen lisäksi vapaa-aikani täyttyy jaetusta elämästä ystävien kanssa sekä aktiivisesta elämästä ja toiminnasta seurakuntaperheeni keskellä.

Syksyllä 2016 aloitin uudessa tehtävässä yhteisövalmentajana ja vapaaehtoiskouluttajana. Työni keskeinen painopiste on messuyhteisöjemme valmentaminen sekä vapaaehtoiskoulutuksen tarpeiden kartoittaminen, kehittäminen ja järjestäminen. Jumala on antanut sydämelleni näyn seurakuntayhteisöistä, joihin tullessaan ihminen kokisi tulleensa perheeseen. Perheeseen, jossa hänellä on oma ainutlaatuinen paikka ja tehtävä, perheeseen jossa on odotettu, toivottu ja rakastettu.

Yhdistyksemme työ on mahdollista työtämme tukevien ystävien avulla. Olisin iloinen jos voisit olla mukana näissä tehtävissäni rukoillen työni puolesta. Esirukouksen voima on korvaamaton! Voit tukea työtäni myös taloudellisesti.

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.