Lahjoituskohde:

Maahanmuuttajatyö

Kuva:Maahanmuuttajatyö

Hän on yksi niistä monista keski-aasialaisista, joita vainottiin jo heidän kotiseudullaan. Hän oli tullut tuntemaan Jeesuksen, mikä johti hänet ylitsepääsemättömiin vaikeuksiin. Monien vaiheiden jälkeen hänen tiensä toi Suomeen. Moni asia oli nyt toisin, mutta edelleen häntä vainottiin ja hakattiin. Vastaanottokeskus osoittautui erittäin vaaralliseksi paikaksi tälle kristinuskoon kääntyneelle entiselle muslimille. Sitten tuli karmea uutinen: hänen kotimaassa oleva perheensä oli surmattu, mutta kaikki ei ollut tässä.

Tuskan keskellä häntä tuettiin, rakastettiin ja ravittiin Jeesuksen lupauksilla.

“Sain suuren avun Sleyn messuyhteisön kautta, kun olin tullut Suomeen. Olin siinä vaiheessa täysin yksin, mutta sain ystäviä, jotka hoitivat minua. Lisäksi kuulin elävästä Jumalasta, Jeesuksesta Kristuksesta. Sain tulla kastekouluun, ja minut kastettiin hänen omaksi. Nyt haluan oppia Raamatusta mahdollisimman paljon, sillä en vielä tiedä lähetetäänkö minut takaisin sinne, missä minulta Raamattu kielletään. ” - Nimetön turvapaikanhakija

Tule mukaan auttamaan uskonsa tähden vainottuja ja tavoittamaan niitä, jotka eivät vielä Jeesusta tunne. Lähetystyö on tullut ovellemme. Sleyn maahanmuuttajatyö on monimuotoista ja toteutuu pääasiassa Helsingin Luther-kirkolla ja Karkun Evankelisella Opistolla.

Lahjoitusvaihtoehdot

Lahjoita tähän kohteeseen!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.