Tukirengas:

Lukas Brenner

Kymenlaakson piirivastaava

Kuva:Lukas Brenner

Olen Lukas Brenner, Sleyn Etelä-Savon ja Kymen piirivastaava. Asun vaimoni Kristinan sekä neljän tyttäreni kanssa Kotkassa. Tykkään merestä, jalkapallosta ja ruuanlaitosta.

Evankeliumi on upea lahja! Työni ja elämäni kautta pyrin innostamaan ihmisiä nauttimaan tuosta lahjasta, joka on valmiina jokaiselle. Sen sisältö on muuttumaton, mutta sen voi paketoida monin tavoin. Lapselle evankeliumi kirkastuu usein eri tavalla kuin aikuiselle. Kaiken ikäisten kanssa oleminen tuo työhön kivaa vaihtelua!

Työhöni kuuluvat mm. jumalanpalvelukset, nuortenillat, isien ja lasten Sato-kerho, raamattuopetukset seurakunnissa ja leiritoiminta. Olen luonteeltani joukkuepelaaja. Iloitsen tehdessäni työtäni muiden kanssa! Yhdessä työ sujuu paremmin, kun asiat saa jakaa. Voit olla osa joukkuetta rukoilemalla työni puolesta ja liittymällä tukirenkaaseeni. Kerro myös, jos etsit omaa paikkaasi kristittyjen seurassa. Etsitään sinulle hyvä paikka!

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.