Tukirengas:

Lukas Brenner

Kymenlaakson piirivastaava

Kuva:Lukas Brenner

Olen Lukas Brenner, Sleyn Etelä-Savon ja Kymen piirivastaava. Asun vaimoni Kristinan sekä kolmen tyttäreni kanssa Kotkassa. Tykkään luonnossa liikkumisesta, palloilulajeista (erityisesti jalkapallosta!) ja ruuanlaitosta.

On hienoa, kun saan työkseni kertoa Jeesuksesta. Haluan tuoda ajattoman ilosanoman ajankohtaisesti ihmiselle kuin ihmiselle. Se tapahtuu esimerkiksi raamattuopetusten, keskustelujen, retkien, pelien ja jumalanpalvelusten kautta. Luukaan evankeliumi (luku 15) kertoo siitä, miten jonkin asian löytymistä seuraa ilo. Uskon, että myös ihminen, joka on löytänyt Jumalan armon, haluaa jakaa löytämisenilonsa muille! Kun elämän tärkein asia on löytynyt, on aika kutsua ystävät koolle ja viettää ilojuhlaa! Työssäni tahdon erityisesti rohkaista kristittyjä jakamaan ilosanomaa lähipiirilleen ja tapaamilleen ihmisille.

Luonteeltani olen joukkuepelaaja. Iloitsen, kun saan toimi yhdessä! Työ sujuu paremmin, kun eteen tulevat asiat, ilot ja surut, saa jakaa muiden kanssa. Olet osa joukkuetta esimerkiksi rukoilemalla työni puolesta tai tukemalla rahallisesti Sleyn työtä Etelä-Savon ja Kymen piirissä. Tervetuloa mukaan joukkueeseen!

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.