Tukirengas:

Leena Ylimäki

Lapsi- ja perhetyöntekijä

Kuva:Leena Ylimäki

Toimin Etelä- ja Keski-Pohjanmaalla lapsi-, perhe- ja nuorisotyössä. Haluan rakentaa yhteisöllisyyttä perheiden kesken ja tutkia Raamattua yhdessä lasten kanssa. Parasta työssäni ovat leirit Esantuvalla ja Ohtakarissa. Leireille kokoontuu eri ikäisiä koululaisia ja nuoria ympäri Suomen. Saamme yhdessä ihmetellä Jumalan hyvyyttä ja kulkea palan matkaa toistemme rinnalla.

Leirien lisäksi tapaan lapsia ja perheitä pyhäkouluissa ja junnuraamiksissa Seinäjoella ja Kokkolassa, järjestän koululaisten toimintailtoja, nuorteniltoja sekä koko perheen tapahtumia. Erilaiset luovat, taidelähtöiset toimintatavat ovat itselleni mieluisia. Olen kiitollinen, että saan hyödyntää niitä työssäni monipuolisesti ja johdattaa lapsia Raamatun kertomuksiin kuvataiteen, näyttelemisen ja musiikin keinoin.

Lapsiperheet elävät monien haasteiden ja kysymysten keskellä. Tukemalla työtäni tarjoat lapsille ja varhaisnuorille mahdollisuuden kuulla maailman tärkeintä sanomaa.

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.