Tukirengas:

Lauri Parvio

Pastori / Hämeenlinnan Luther-talon vastaava / Pohjois-Hämeen piirivastaava

Kuva:Lauri Parvio

Olen Lauri Parvio, 1953 Turussa syntynyt pastori. Työvastuualeeni ovat Hämeenlinnan Luther-talo, Etelä-Hämeen piiri ja osin myös Pohjois-Hämeen piiri. Perheeseeni kuuluu vaimo Leena ja kolme aikuista, perheellistä lasta, heidän myötään myös kuusi lastenlasta.

Olen tullut Sleyn työyhteyteen ensi kerran vuonna 1978. Työjakso Varsinais-Suomen piirin pappina kesti noin 6,5 vuotta sisältäen myös Turun Lutherin kirkon työvastuun ja opiskelijatyötä. Lyhyen seurakuntatyöjakson jälkeen Turun Mikaelin seurakunnassa sain kutsun Karkun evankelisen opiston rehtoriksi. Työvuosia vierähti lähes 16. Sinä aikana opisto siirtyi Sleyn omistukseen ja ylläpidettäväksi.

Opiston työstä siirryin 2001 keväällä Satakunnan piirin piirijohtajaksi. Työn ohella toimin lyhyen ajan myös valtakunnallisen Evankeliumijuhlan pääsihteerinä. Kesäkuun 2007 alusta siirryin Kustannus Oy Arkin toimitusjohtajaksi. Sleyn luovuttua kustannusosakeyhtiöstä minulle osoitettiin työvastuualueeksi Hämeenlinnan Luther-talon työ sekä kotimaantyön kiinteistöpäällikön tehtävät. Viime mainittu tehtävä päättyi syksyllä 2014, ja työtehtäväni painottuvat sekä Etelä-Hämeen että Pohjois-Hämeen julistustyöhön.

Rukoukseni on, että Suomen kansan keskuudessa syntyisi aitoa jumalanpalvelusherätystä, ja että evankelinen herätysliike voisi osaltaan olla kutsumassa ihmisiä sanankuuloon ja Jeesuksen asetuksen mukaiseen ehtoollispöytään.

Evankelinen työ ja sen tekijät tarvitsevat tukijoita ja rohkaisijoita. Siksi kutsun sinut mukaan yhteiseen työhön rukoilemaan työni puolesta ja myös tukemaan sitä taloudellisesti.

Tukirenkaani jäsenenä tuet myös Antti ja Liisa Saarenkedon lähetystyökäyntejä Etelä-Sudanissa.

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.