Tukirengas:

Lasse Räty

Tampereen Luther-talon pastori / osa-aikainen

Kuva:Lasse Räty

Olen Lasse Räty (s. 1967), pastori ja perheenisä. Opiskelut ja työt toivat ’paljasjalkkasen raumlasen’ Helsingin ja Perhon kautta Nokialle, jossa asumme Renatan kanssa. Aikuisista tyttäristämme Saara on ehtinyt valmistua, Hanna avioitua ja Maria on opintojensa alussa. Soitan ja laulan Savumerkki-yhtyeessä, hiihdän ja pelaan tennistä. Välillä valokuvaamme yhdessä vaimoni kanssa.
Evankelisuus on ollut hengellinen kotini lapsuudesta saakka. Kolmisen vuotta Keski- Pohjanmaalla antoi tärkeän kokemuksen seurakuntatyöstä. Sleyn Pohjois-Hämeen piirin eri tehtävissä olen ollut vuodesta 1995. Toimin Tampereen Luther-talon kasvavan messuyhteisön paimenena. Työssä on paljon ilonaiheita mutta myös haasteita osaamisen, ehtimisen ja jaksamisen saralla. Siksi kutsun Sinua esirukoilijakseni. Samoin taloudellinen tuki - pienikin - on tärkeää matkalla taloudelliseen omavaraisuuteen ja työkaverin saamiseen.

Olen kiitollinen saadessani saarnata ja opettaa Jumalan sanaa kaiken ikäisille. Olen mukana Tampereen evankelisten opiskelijoiden toiminnassa, pidän rippikoulua ja käyn opettamassa nuorten tilaisuuksissa. Kerran vuodessa kokoan Sleyn messuyhteisöjen paimenia koulutuspäivään. Lähetystyö on sydämelläni. Olen tehnyt opetusmatkoja Afrikkaan ja osallistun Sleyn lähetystyöhön kotimaassa. Tahdon elää näkymme mukaisesti armonrohkeaa elämää Jeesuksen seurassa.

Tule mukaan rukous-, kannatus- ja työyhteyteen!

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.