Tukirengas:

Kirsi Ryösö

Piirivastaava

Kuva:Kirsi Ryösö

Olen Ryösön Kipa, Kirsi. Lapsuusmaisemani löytyvät Rautjärveltä. 30 vuotta olen asunut Lappeenrannassa. Olen kiitollinen aviomiehestäni Manusta ja neljästä lapsestamme ja lapsenlapsistamme. Liikunnasta ja musiikista innostuva perhekuntamme on kiitoksen aihe.

Seurakunnan nuortentoiminnan ja evankeliumin innoittamana lähdin opiskelemaan teologiaa Helsinkiin. Työskentely saattohoidossa Terho-kodissa sai minut erikoistumaan sairaalasielunhoitoon. Opiskelin myös uskonnon opettajaksi. Puheopin laitoksella opiskelin ilmaisua.

Työhistoriani koostuu kotiäitiydestä ja seurakuntatyöstä. Lapset ja nuoret ovat olleet lähellä sydäntäni. Olen iloinen työssäni paneutuessani naisten ja perheiden kutsumiseen Jumalan sanan äärelle. Myös diakoniatyö leivänjakeluineen antaa syvyyttä työhöni.

Raamattu avaa tänäänkin toivon ja lohdutuksen näkökulman: Jeesuksen ristin, joka on meidän ainut toivomme synnin ja syyllisyyden painaessa. Tätä ilosanomaa Jeesuksesta haluan olla välittämässä.

Kiitos kun olet rukoilemassa ja tukemassa tätä työtä.

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.