Tukirengas:

Kirsi Ryösö

Piirivastaava

Kuva:Kirsi Ryösö

Olen Ryösön Kipa, Kirsi. Lapsuusmaisemani löytyvät Rautjärveltä. Reilut parikymmentä vuotta olen asunut perheeni kanssa täällä Lappeenrannassa. Olen kiitollinen läheisistäni: aviomiehestäni Manusta ja neljästä lapsestamme. Kaikenlaisesta liikunnasta ja musiikista innostuva perheemme on elämäni suurin ilon ja kiitoksen aihe.

Seurakunnan nuorten toiminnan ja evankeliumin innoittamana lähdin opiskelemaan teologiaa Helsinkiin. Työskentely saattohoitoa tekevässä Terho-kodissa sai minut erikoistumaan sairaalasielunhoitoon. Opiskelin myös uskonnon opettajaksi. Puheopin laitoksella sain puolestani opastusta itselleni rakkaaseen ilmaisun opiskeluun.

Työhistoriani koostuu kotiäitiydestä ja seurakuntatyöstä. Lapset ja nuoret ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Olen iloinen saadessani nykyisessä työssäni paneutua erityisesti perheiden kutsumiseen Jumalan sanan äärelle. Raamattu avaa nykyajan ihmiselle oivallisia näkökulmia arjessa jaksamiseen. Tärkeimpänä elämämme asiana se avaa silmiemme eteen Jeesuksen ristin, joka on meidän ainut toivomme synnin ja syyllisyyden painaessa. Tätä ilosanomaa Jeesuksesta haluan olla välittämässä. Yhdessä rukoillen saamme luottaa siihen, että Herra siunaa työmme.

Kiitos kun olet rukoilemassa ja tukemassa tätä työtä. ”Tällainen rukous on oikea ja mieluisa Jumalalle, meidän pelastajallemme, joka tahtoo, että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden.” (1. Tim. 2:3-4)

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.