Lahjoituskohde:

Kevätkeräys 2021: Tavoittava mediatyö

Kuva:Kevätkeräys 2021: Tavoittava mediatyö

Olemme eläneet rankkojen rajoitusten aikaa. Olemme joutuneet kysymään, mitä voimme tehdä, mitä saamme tehdä? Evankeliumi ei ole kuitenkaan ollut hetkeäkään kahleissa: ilosanoma syntistä rakastavasta Kristuksesta on levinnyt mitä erilaisimmin tavoin.

Olemme aloittaneet uusia ja kehittäneet vanhoja työmuotoja. Jumalanpalvelukset, raamattupiirit, lähetyspiirit ja jopa valtakunnallinen Evankeliumijuhla on tuotu koteihin, mökeille ja sairaaloihin käyttäen uusia ja vanhoja median välineitä. Lukuiset vapaaehtoiset vastuunkantajat ovat laittaneet lahjansa käyttöön ja järjestäneet videolähetyksiä ja nettiradioita. Se on suuri arvostuksen ja kiitoksen aihe.

Moni näistä uusista tavoista on tullut jäädäkseen. Vaikka emme vielä tiedä, kuinka pitkään nyt käsillä oleva epidemian aika jatkuu, on meidän edelleen oltava valmiita toimimaan muuttuvassa maailmassa. Me tarvitsemme resursseja tämän työn jatkamiseksi.

Anna nyt lahjasi Evankeliumiyhdistyksen tekemän mediatyön hyväksi. Se tarkoittaa verkkosivujen raamattuopetuksia, messuyhteisöistä lähetettäviä jumalanpalveluksia, laadukasta Evankeliumijuhla-lähetystä ja etäkokoontumisina toteutettavia raamattupiirejä ja lähetysiltoja.

Se tarkoittaa mahdollisuutta osallistua sinulle myös silloin, kun kodin tai sairaalan ovi sulkee muut mahdollisuudet taakseen. Mediatyö ylittää monia vaikeita raja-aitoja. Tekstit, podcastit ja videot ovat katsottavissa juuri silloin, kun niitä eniten tarvitaan. Mediatyön tuottama materiaali on saavutettavissa mistä käsin tahansa. Siksi tähän työhön on juuri nyt tärkeää panostaa. Anna nyt lahjasi.

Lahjoitusvaihtoehdot

Lahjoita tähän kohteeseen!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.