Lahjoituskohde:

Kevätkeräys

Kuva:Kevätkeräys

Kevätkeräyksemme kohteena on Sleyn tekemä lähetystyö kolmella eri mantereella. Lähettimme työskentelevät haastavissa olosuhteissa ja erilaisissa tehtävissä, kuka kohdaten orpoja orpokodeissa tai sijaiserheissä, kuka kouluttaen yhteistyökirkkojen tulevia työntekijöitä, kuka viettäen päivänsä tietokoneen ääressä ja levittäen maailman parasta sanomaa nykyaikaisen teknologian suomin mahdollisuuksin, kuka hoitaen yhteistyökirkon paikallisseurakuntaa. Kaiken työn tavoite on sama: levittää Kristuksen evankeliumia.
Osallistu työhön rukoilemalla ja lahjoittamalla.

EUROOPPA

Viipurin seurakunnan lapsityössä keskeisintä on pyhäkoulutyö. Leirit ja retket ovat mieluisia ja riemukkaita. Lasten omaan joulujuhlaan kutsutaan myös heitä, jotka eivät ole mukana seurakunnan toiminnassa. Nuortenillat ovat nuorisotyön kulmakivi. Lisäksi on kerho ja oma bändi. Leireille ja retkille uusien ihmisten on helppo tulla mukaan. Nuoret toimivat vastuuhenkilöinä lapsityössä ja auttavat myös kirkon talkoissa.  

AFRIKKA

Sabayom, seitsemän päivää. Se on nimeni. Olen kotoisin Acholi-heimon alueelta. Meitä lapsia oli kaksitoista, kahdeksan poikaa ja neljä tyttöä. Veljeni ovat kuolleet Etelä-Sudanissa. Olen ollut kahden vuoden ajan pakolaisena Pohjois-Ugandassa Morobin pakolaisleirillä sisarieni kanssa. Emme voineet asua kotikylässä väkivaltaisuuksien takia. Minulla oli vaimo Etelä-Sudanissa, mutta hän on kuollut. Nyt minulla on uusi vaimo. Meillä on Talitha-niminen 8 kuukauden ikäinen tyttö. Talithan säilyminen hengissä synnytyksestä täällä leirillä on Jumalan ihme. Yritän pitää huolta veljeni kuudesta ja siskoni neljästä lapsesta. En pysty harjoittamaan puusepän ammattiani täällä leirillä. Toimin nyt luterilaisessa pakolaisseurakunnassa pastorin apuna. Yritämme auttaa toisia etelä-sudanilaisia täällä leirillä vaikeissa olosuhteissa. Tarvitsemme apuanne.

AASIA

Yangonin suurkaupungin liepeillä pölyisen tien varrella on talo, jonka asukkaat tulevat innokkaasti tervehtimään tulijaa. Pienet tytöt ojentavat kätensä, isommat pojat tulevat saatuaan kastelutehtävät valmiiksi viereisellä kasvimaalla. Alakerran suuri sali on lastenkodin 20 lapsen leikkitilana. Kolmannessa kerroksessa toimii toista vuotta luterilainen seminaari, jonka opiskelijoista osa on lastenkodin kasvatteja. Keskikerroksessa on vaatimattomat majoitustilat. Rahaa on vähän, mutta iltahartaudessa kaikuu iloinen laulu.

Lahjoitusvaihtoehdot

Lahjoita tähän kohteeseen!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.