Lahjoituskohde:

Kesäkeräys 2022: Bible toolbox

Kuva:Kesäkeräys 2022: Bible toolbox

Jeesus antoi tehtävän: menkää ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni. Tämän tehtävän täyttämiseksi me työskentelemme ympäri vuoden kolmella eri mantereella. Verkossa tehtävä mediatyö on ihmisten tavoitettavissa ympäri vuorokauden joka hetki – mistä tahansa.

Verkkosivuilla voi vierailla jo silloin, kun kirkon kynnys tuntuu vielä ylitsepääsemättömän korkealta, tai sieltä missä kirkkoja ei ole lähimaillakaan. Mediatyön materiaalien pariin voi myös päätyä hakukoneilla elämän suurimpia kysymyksiä pohtiessaan. Bible Toolboxia voi lukea myös silloin, kun sosiaaliset paineet vaikeuttavat kristinuskon tutkimista julkisesti.

Bible Toolbox -verkkosivusto tarjoaa kristillisen uskon luterilaista perusopetusta yhdeksällä eri kielellä. Suomen lisäksi Bible Toolbox on luettavissa arabiaksi, englanniksi, eestiksi, englanniksi, japaniksi, ruotsiksi, swahiliksi, venäjäksi ja burman kielellä.

– Bible Toolbox vetää kävijöitä puoleensa kymmenistä maista, mutta etenkin Japanista, josta tulee 65 % sivuston lukijoista. Sivuston selkeä luterilainen opetus - pelastus on yksin armosta, uskon kautta, yksin Jeesuksen tähden - on saanut hyvää palautetta eri puolilta maailmaa. Viime vuonna Bible Toolboxissa kävi 125 000 lukijaa. Toivon, että voisin käännättää sivuston opetuksia useammalle kielelle, lähetystyöntekijä Tiina Latva-Rasku kertoo.

Työtä Bible Toolboxin parissa riittää: uusia tekstejä laaditaan ja olemassaolevia käännetään eri kielille jatkuvasti. Tähän työhön tarvitaan varoja. Bible Toolbox on valtakunnallisena kirkkokolehtikohteena 11. sunnuntaina helluntaista. Anna lahjasi Bible Toolboxin työlle kirkkokolehdissa 21. elokuuta ja nyt Sleyn kesäkeräyksessä.

Kiitos lahjastasi kuuluu ympäri maailmaa

Lahjoitusvaihtoehdot

Lahjoita tähän kohteeseen!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.