Lahjoituskohde:

Karkun evankelinen opisto

Kuva:Karkun evankelinen opisto

Yksinäisyydestä kärsinyt Heidi koki opiskelun kotipaikkansa lukiossa ylivoimaisen vaikeaksi. Hän oli kuullut Maata Näkyvissä -festareilla puhuttavan kristillisestä lukiosta. Heidi ihastui Karkun evankelisen opiston järvimaisemaan jo tutustumiskäynnillään.

Opinnot sisäoppilaitoksessa sujuivat yllättävän hyvin. Ymmärtäväiset opettajat hakivat tunneille silloin kun herätyskello ei soinutkaan. Väljät aikataulut ja yhteys muiden opiskelijoiden kanssa siivittivät epävarmaa tyttöä löytämään omaa identiteettiään opiskelun rinnalla.

Viikonloppuisin Heidi osallistui innolla opistolla järjestettyihin nuortenleireihin. Rohkeuden lisääntyessä Heidi uskaltautui toimimaan isosena lasten ja perheiden viikonloppuleireillä. Valkolakkia päähän asettaessaan pelokkaasta tytöstä oli kasvanut positiivisesti tulevaisuuteen katsova Jeesukseen uskova nuori nainen.

Tosi-tarinoita elämästä löytyy myös raamattukurssilta, maahanmuuttajalinjalta, erälinjalta tai viikonloppukursseilta. Karkun evankelinen opisto on täyden palvelun kasvupaikka ja tunnelmallinen toimintakeskus opiskelulle ja hiljentymiselle.

Kristillinen lukio sisäoppilaitoksessa on Suomessa suuri harvinaisuus. Karkun evankelinen opisto on talo, jossa on toimintaa läpi vuoden. Henkilökunta ja rakennusten ylläpitäminen vaativat suuren taloudellisen satsauksen. Keväällä 2021 valmistui uusi majoitusrakennus. Nämä satsaukset maksavat itsensä takaisin niistä lapsissa, nuorissa sekä kaikenikäisissä, jotka nauttivat opiston kestävistä eväistä.

Tervetuloa auttamaan opistoamme kasvavien tarpeiden täyttämisessä!

Lahjoitusvaihtoehdot

Lahjoita tähän kohteeseen!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.