Tukirengas:

Jukka Niemelä

Piirivastaava / Pastori

Kuva:Jukka Niemelä

Olen Jukka Niemelä. Asun perheeni kanssa Lohjalla. Puolisollani ja minulla on neljä lasta, joista vielä kaksi asuu kotona. Perheeseemme kuuluu edelleen myös keskikokoinen villakoira. Tietenkin musta. Musiikki ja jalkapallo ovat olleet ne lasten harrastukset, jotka saavat edelleen erityisesti äidin liikkeelle.

Minut kutsuttiin Sleyhyn eteläisen Suomen alueen johtajaksi keväällä 2009. Jumalan valtakunnan työn lähtökohta ja päämäärä on evankeliumi. Jeesus, Jumalan Karitsa on lunastanut meidät vapaaksi synnin, kuoleman ja Paholaisen vallasta – ja myös uskonnon orjuudesta. Ilman Jumalan omaa ilmoitusta sanassaan meillä ei olisi minkäänlaista mahdollisuutta oppia tuntemaan Jeesusta ja hänessä Isää - siksi Raamattu. Iloitsen, kun saan kutsua sinut mukaan evankeliumin työhön.

Tule rohkeasti mukaan. Työmme on yhteinen. Se tarvitsee sekä lähtijöitä että lähettäjiä - esirukoilijoita ja työn tukijoita. Tukirenkaani jäsenenä saat muutaman kerran vuodessa lähettäjäkirjeen.

Liittymällä tukirenkaaseen jaat kanssani näyn viedä evankeliumia eteenpäin.

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.