Tukirengas:

Juhana Tarvainen

Kotimaantyön johtaja

Kuva:Juhana Tarvainen

Olen Juhana Tarvainen, Sleyn kotimaantyön johtaja ja pastori. Olen kasvanut Helsingissä ja nyt asun perheineni Porissa. Tästä kaupungista on tullut perheellemme hyvä paikka asua. Perheeseeni kuuluu vaimoni Laura sekä lapsemme Rauli (2008), Asta (2011) ja Alma (2013).‬

Kotimaantyön johtajan tehtävä on olla mahdollistamassa ja tukemassa Sleyn kotimaan työntekijöitä tekemään työnsä parhaalla mahdollisella tavalla. Kuulostaa valmentajan työltä.‬

Lisäksi kotimaantyön johtajan työtä on se, mikä vie Sleytä kohti sen tavoitteita. Sleyn tavotteista voit lukea täältä: https://www.sley.fi/sley.

Työni lisäksi viihdyn mielelläni pelaillen tai lenkkeillen. Lisäksi jääkiekkohallin katsomo antaa hyvää vastapainoa työlle.

Tarvitsen työssäni apuasi ja siksi kutsun sinut tukemaan työtäni rukouksin. Voisitko sinä rukoilla työni puolesta? Mahdollisuutesi mukaan voit tukea työtäni myös taloudellisesti.

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.