Tukirengas:

Juhana Tarvainen

Kotimaantyön johtaja

Kuva:Juhana Tarvainen

Olen Juhana Tarvainen, Sleyn kotimaantyön johtaja ja pastori.

Olen ollut helsinkiläinen seitsemää hyvää Porin vuotta lukuunottamatta. Nyt olemme palanneet Helsinkiin ja löytäneet kodin Keskuspuiston läheisyydestä. Minulla on vaimo ja kolme kouluikäistä lasta. Työstä irrottaudun liikunnan parissa. Erityisesti pesäpallo katsomosta käsin ja maastohiihto ovat tärkeitä, mutta lähden mielelläni mukaan pelaamaan oli laji melkein mikä tahansa.

Kotimaantyön johtajana tahdon tukea Sleyn kotimaan työntekijöitä ja tehtävän mukaisesti johtaa Sleyn työtä Suomessa. Työ on pitkäjänteistä, mutta samalla pitää olla valmis toimimaan nopeasti. Sanotaan, että hyvän johtajan erottaa huonosta silloin, kun eteen tulee vaikeita tilanteita ja ristiriitatilanteita. Kaikkea ei tarvitse osata eikä kaikessa olla esimerkki, mutta hyvä käsitys pitää olla niin evankelisesta uskosta, Raamatusta, jumalanpalveluselämästä, taloudesta, johtamisesta kuin nuorisotyöstäkin.

Tarvitsen työssäni apuasi ja siksi kutsun sinut tukemaan työtäni rukouksin. Voisitko sinä rukoilla työni puolesta? Mahdollisuutesi mukaan voit tukea työtäni myös taloudellisesti.

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.