Lahjoituskohde:

Joulukeräys 2021: Auta Viron nuoria

Kuva:Joulukeräys 2021: Auta Viron nuoria

Kuvittele, ettet tuntisi kristinuskoa, sillä mummosikin oli kommunistiajan kasvatti, etkä ole koulussa saanut uskonnonopetusta. Et olisi koskaan saanut kuulla evankeliumia Jeesuksesta. Ajattelisit, ettet usko mihinkään, vaikka annat taikauskomusten vaikuttaa elämääsi. Tulevaisuudessa sinulle olisi tärkeää pärjätä hyvin, saada työpaikka, jossa voit toteuttaa itseäsi ja tienata hyvin.

Tämä on todellisuutta tämän päivän virolaisten nuorten keskuudessa. Me haluamme muuttaa tilannetta. Haluamme muuttaa tilannetta, että mahdollisimman moni nuori saisi kuulla evankeliumin ja löytäisi seurakuntaan. Etelä-­Virossa on tällä hetkellä vain kahdessa seurakunnassa säännöllistä nuorisotyötä. Yhdessä paikallisseurakuntien kanssa olemme ryhtyneet rakentamaan nuorisotyön verkostoa ja kokoamaan nuoria yhteisiin nuorteniltoihin sekä tuottamaan videomateriaalia nuorisotyön käyttöön.

Haluaisitko sinä, seurakuntasi tai raamattu­ryhmäsi ottaa virolaiset nuoret sydämellesi ja tulla meidän kanssamme mukaan työhön johdattamaan heitä Taivaan Isän luo? Voisitko rukoilla työmme ja Viron nuorten puolesta – ja taloudellisella lahjalla mahdollistaa työtämme?

Olet tervetullut seuraamaan työtämme sosiaalisessa mediassa Noored Isa Südamel -projektin kautta Face­bookissa ja Insta­grammissa. Nuorisotyötä Virossa tekevät Evankeliumiyhdistyksen lähetit Kirsi Vimpari sekä Salome ja Olli Olenius.

Antamalla lahjasi Sleyn joulukeräyksessä 2021 sinä autat rakentamaan säännöllistä kristillistä nuorisotyötä Etelä-Virossa yhdessä paikallisseurakuntien kanssa. Olet mukana tuomassa uskoa, toivoa ja rakkautta virolaisille nuorille. Anna joululahjasi nyt.

Lahjoitusvaihtoehdot

Lahjoita tähän kohteeseen!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.