Tukirengas:

Joona Toivanen

Lähetystyöntekijä

Kuva:Joona Toivanen

Helene ja Joona työskentelevät Yangonissa, Myanmarin suurkaupungissa. Maan valtauskonto on buddhalaisuus ja kristittyjä on n 4-6 % väestöstä. Myanmarissa on monta pientä ja itsenäistä luterilaista kirkkoa, joista kukin palvelee pääasiassa tiettyä heimoa ja kieliryhmää.

Vuonna 2017 Sley lähetti ensimmäiset lähetit Yangoniin, jossa perustettiin Myanmarin luterilaisen teologian instituutti (MILT) yhteistyössä LCM:n (Lutheran Church of Myanmar) kanssa. Instituutin tarkoitus on kouluttaa eri luterilaisten kirkkojen palvelukseen pappeja, evankelistoja ja lähetystyöntekijöitä sekä tukea luterilaista identiteettiä.

Burman kielen opiskelun jälkeen Joona ja Helene ovat jo aloittaneet työn MILT:ssä. Joona toimii koulun rehtorina ja Helene dekaanina, sekä molemmat osallistuvat opetustyöhön. He järjestävät myös jatkokoulutusta luterilaisten kirkkojen työntekijöille ja vapaaehtoisille.

Toivasten lähettikirje

Toivaset kertovat videolla terveisiä Myanmarista

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.