Tukirengas:

Johannes Häkämies

Lahden Lutherin kirkon pastori

Kuva:Johannes Häkämies

Olen Johannes Häkämies, Lahden Luther-kirkon pastori Kuopiosta. Työssäni kohtaan kaiken ikäisiä sekä taustaisia ihmisiä. Kuten efesolaiskirjeen sana lupaa, on taivas auki meille kaikille Kristuksen ristin luona. Kuinka upealla tavalla me syntiset saamme tähän lahjaan turvautua ja muistaa kasteessa saamaamme Jumalan armoliittoa.

Erityisen tärkeäksi koen evankeliumiyhdistyksen nuorisotyön. Tänä päivänä nuorille tarjotaan monenlaisia teitä kuljettavaksi. Kuinka tärkeää onkaan olla saattamassa Sanaa heidän keskuuteensa? Yksi tapa tehdä tätä on toimia musiikin kautta. Soitan ja sävellän julistavaa gospel-musiikkia päivittäin ja rukoilen, että Herran sen kautta kutsuisi nuoria. Yksi osa työni kuvaa on yhtyeen kanssa soittaminen kouluissa ja tapahtumissa. Musiikki on Lutherinkin mukaan mitä voimallisin Jumalan valtakunnan työn väline.

Ravinnon merkitys on ihmiselle käsittämättömän suuri. Ihminen elä vain vedestä ja leivästä. Usko vahvistuu ja syntyy vain yhden ravinnon kautta. Siksi näen tärkeäksi kulkea ympäri itää jakamassa katoamatonta leipää, kokonaista Jumalan Sanaa. Rukoukseni onkin, että kylvö lähtisi kasvamaan orasta. Voit tukea työtäni taloudellisesti tämän kortin pankkiyhteyden kautta, mutta ennen kaikkea toivon sinun tukevan rukouksen välityksellä.

On upeaa kulkea jakamassa ikuisia aarteita, joiden alkuperä, syy ja vaikuttaja on itse Herramme Jeesus Kristus.

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.