Tukirengas:

Johan Helkkula

Satakunnan piiripastori / Piirivastaava

Kuva:Johan Helkkula

Olen Johan Helkkula, Porin messuyhteisön paimen ja Satakunnan piirivastaava. Sain palvella 16 vuotta seurakuntapappina pohjoisessa. Kutsu tähän tehtävään ja Poriin oli riemullinen paluu kotiseudulle, sillä olen kotoisin Eurasta (s. 1974) ja vaimoni Leena Säkylästä. ‬

Asumme seitsemän lapsemme kanssa Porissa. Aino-Maija, Karoliina, Asser, Iisak, Aaron, Elias ja Linnea (s. 1999-2014) tuovat kotiimme elämän makua. Lasten musiikki ja urheiluharrastukset värittävät arkea. Itsekin rentoudun mielelläni juoksulenkillä ja salibandypeleissä. Maratonjuoksuista voi hyvän olon lisäksi oppia sitkeyttä ja määränpään mielessä pitämistä. Hyvässä kunnossa jaksaa panostaa siihen, mihin sydän todella palaa, hengelliseen työhön. ‬ ‬ Paimenen tehtävä, Jumalan sanan opettaminen ja sakramenttien toimittaminen on minun kutsumukseni. Omien kipuilujen keskellä olen yhä uudelleen saanut huomata, että Jumala on hyvä ja uskollinen. Jeesuksen ristintyön tähden syntinen saa omistaa armon. Kaikki Pyhän Hengen lahjat ja hedelmät rikastuttavat uskovan elämää ja rakentavat Kristuksen seurakuntaa. Olethan sinäkin osallinen tästä! Luterilainen usko antaa lujan pohjan elämälle ja vie taivaaseen. Tule rukoilemaan työni ja perheeni puolesta. Myös taloudellinen tuki on tarpeen. Tukirenkaani kautta tuet Satakunnan piirin työtä.

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.