Tukirengas:

Jarkko Läspä

Hämeenlinnan Luther-talon yhteyshenkilö

Kuva:Jarkko Läspä

Olen Jarkko Läspä pohjanmaalta Kokkolasta kotoisin oleva teologian ylioppilas. Olen elänyt nuoruuttani ja lapsuuttani vaihtelevasti Evankeliumiyhdistyksen piirissä. Opiskelen tällä hetkellä teologiaa Helsingin yliopistossa ja päätyötäni teen paperitehtaassa Tervakoskella.

Työnäkyni on toimia teltantekijäperiaatteella ja työskentelenkin Evankeliumiyhdistyksessä osa-aikaisesti Hämeenlinnan Luther-talon vastaavana työntekijänä. Hämeenlinnassa on pieni, mutta kasvava messuyhteisö, jonka parissa on innostavaa toimia. Järjestämme jumalanpalvelustoiminnan ohella raamattuopetusiltoja ja nuorten- ja koululaisten iltoja sekä konsertteja.

Hämeenlinnan alueella Evankelinen herätysliike on toiminut jo pitkään ja vakaasti. Hämeenlinnan evankeliumijuhla on järjestetty yli 130 kertaa. Ensimmäinen rukoushuone rakennettiin 1900-luvun alussa. Tahdon työlläni jatkaa ja kehittää Sleyn työtä Hämeenlinnan alueella. Hämeenlinnan alueen evankeliset ovat työhön sitoutuvia ja motivoituneita ja tahdon heitä tässä tukea ja auttaa.

Voisitko sinä liittyä tukirenkaaseeni tekemään tämä työ mahdolliseksi? Sekä rukousta että taloudellista tukea todella tarvitaan. Lähde nyt mukaan.

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.