Tukirengas:

Jari Rankinen

Pyhän Sydämen kappelin pastori / opettaja lähetystyössä

Kuva:Jari Rankinen

Olen Jari Rankinen, vuonna 1965 syntynyt pastori. Olen syntynyt Rovaniemellä, kasvanut Kemijärvellä ja opiskellut Helsingissä. Pastoriksi minut vihittiin vähän yli 30 vuotta sitten. Seurakuntapappina olen toiminut Keminmaassa ja Sastamalassa, Sleyn pastorina Tampereella ja Satakunnassa ja Suomen teologisen instituutin pääsihteerinä Helsingissä. Nyt saan olla vireän messuyhteisön pastori Pyhän Sydämen kappelissa Helsingin Kalliossa.

Asumme puolisoni Minnan kanssa Kauniaisissa. Meillä on kaksi poikaa ja kolme lastenlasta. Minua virkistäviä harrastuksia ovat kalastus, metsästys ja muutenkin luonnossa liikkuminen. Meillä on mäyräkoira Felix, jota ei tarvitse houkutella mukaan. Pidän lukemisesta, erityisen mieluisia aiheita ovat teologia ja historia.

Messuyhteisön pastorin tehtävä on tärkeä ja haastava. Se antaa pastorille paljon ja siinä riittää opittavaa. Suuri kiitos, jos voit rukoilla Pyhän Sydämen kappelin messuyhteisön puolesta. Kappeli palvelee muitakin kuin pääkaupunkiseudulla asuvia. Messut sieltä lähetetään netissä ja radiossa ja niihin osallistuu näiden välityksellä huomattava joukko eri puolilta Suomea ja jopa eri puolilta maailmaa.

Työhöni kuuluu vuodessa myös noin kolme noin kymmenen päivän opetusmatkaa Sleyn lähetyskentille. Kutsun sinua rukoilemaan näiden matkojen puolesta.

Evankeliumi Kristuksesta, joka kuoli puolestamme, on tärkein uutisemme. Saamme elää siitä itse ja kertoa sitä toisille.

Voisitko liittyä tukirenkaaseeni? Lämpimästi tervetuloa. Molempia – rukousta ja taloudellista tukea – tarvitaan myös Jumalan valtakunnan työssä.

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.