Tukirengas:

Hannu Kippo

Sley-Media Oy:n toimitusjohtaja / Sanansaattajan päätoimittaja

Kuva:Hannu Kippo

Evankelisen kansan oma lehti, Sanansaattaja, täyttää vuonna 2016 jo 140 vuotta! Se on Suomen vanhin viikoittain ilmestyvä kristillinen lehti.

Omaa työtäni teen siinä toivossa, että mahdollisimman monesta tulisi Jeesukseen uskova ja että jokainen pysyisi uskossa. Työni on monipuolista ja mielenkiintoista Sanansaattajan päätoimittajana, Sley-Media Oy:n toimitusjohtajana, julistajana ja raamattuopettajana. Teen mielelläni työtä kaikenikäisten ihmisten parissa.

Uskon, että Pyhä Raamattu on Jumalan sana. Uskon, että Jumalan sana on kokonansa totuus. Haluan olla kertomassa Jumalan varman sanan ilmoittamaa, Kristuksessa olevaa pelastusta kaikille ihmisille.

Näen moniarvoisen ja sekavan maailman keskellä entistäkin tärkeämmäksi, että meillä on luotettava, luterilainen ja evankelinen lehti, joka hoitaa joka viikko ja pitää meitä mukana yhteisen kodin rakentamisessa. Levitä rohkeasti lehtiämme! Ne ovat entistä tarpeellisempia. Jos haluat tukea työtäni, liity tukirenkaaseeni. Rukoile, että saisin rohkeuden julistaa ja oikeat sanat, että mahdollisimman moni pelastuisi. Tähän tarvitsen taloudellista tukeasi. Lahjasi ei ole minulle lisäpalkka, vaan Evankeliumiyhdistyksen sisälähetystyön tukemista. Tukirenkaassani tuet samalla Maasai-heimon parissa tehtävää työtä Keniassa.

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Täytä lomake ja saat Sleyn talousosastolta henkilökohtaisen viitenumeron. Voit lahjoittaa sinulle sopivana aikana tai säännöllisesti e-laskuna tai suoramaksuna.

Lisätietoja: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista.

Emme luovuta tietoja ulkopuolisille.