Tukirengas:

Hanna Penttinen Japanissa

Lähetystyöntekijä / Musiikkilähetti

Kuva:Hanna Penttinen Japanissa

Nimeni on Hanna Penttinen ja olen lähetystyöntekijänä Japanissa. Koulutukseltani olen kirkkomuusikko ja pianonsoiton opettaja. Ensimmäinen työkauteni alkoi syksyllä 2013. Kauden kaksi ensimmäistä vuotta opiskelin kielikoulussa.

Tällä hetkellä asun Tokiossa ja työskentelen musiikkityössä Hamuran seurakunnassa. Tarvittaessa käyn silloin tällöin muuallakin Japanin evankelisluterilaisen kirkon seurakunnissa kouluttamassa vapaaehtoisia ja pitämässä musiikkitilaisuuksia.

Musiikkityön tarkoituksena on tavoittaa ihmisiä kuulemaan koko maailman Vapahtajasta, Jeesuksesta Kristuksesta sekä kutsua kristillisen seurakunnan yhteyteen. Jumalan Sana on elävä ja sillä on voima koskettaa ja muuttaa ihmisten sydämiä.

Musiikki jo sinällään koskettaa, ilahduttaa, rohkaisee ja lohduttaa. Jumalan Sana sävelten kantamana parhaimmillaan koskettaa sydäntä aivan erityisellä tavalla. Musiikin vahvuus onkin juuri siinä, että se on universaali kieli, jolla voi tavoittaa ja puhutella kaiken ikäisiä ihmisiä yli kieli- ja kulttuurirajojen.

Kristillisen seurakunnan keskellä ja lähetystyössä musiikki on parhaassa kontekstissaan. Käytännössä musiikkityö tulee olemaan soittamista ja laulamista, musiikkitilaisuuksien järjestämistä ja opettamista. Kristillisten musiikkikerhojen tai -piirien pitäminen lasten parissa olisi erityisen antoisaa.

Olen syvästi kiitollinen jokaisesta rukoilijasta ja työni tukijasta. Rukoukset tulevat tarpeeseen maassa, jossa niin harva tietää, että on olemassa elävä Jumala, joka on valmistanut pääsyn iankaikkiseen elämään ja kutsuu yhteyteensä.

”Jeesus Kristus, nimeäsi, hyvyyttäsi kaikki kielet kiittäkööt. Kaikki kansat laulullansa, lahjoillansa ylistykseen yhtykööt.” VK 422:1

Hannan lähettikirje

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Tämä on Läskit lähetykselle -lahjoitus:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista.

Emme luovuta tietoja ulkopuolisille.