Tukirengas:

Esa Luomaranta

Hyvän Paimenen kappelin pastori

Kuva:Esa Luomaranta

Olen Esa Luomaranta. Perheeseeni kuuluvat vaimoni, luokanopettaja Marja, sekä neljä aikuista lasta omine perheineen. Asumme urheilupitäjä Kuortaneella. Työhuoneeni ikkunasta aukeaa kaunis metsäinen näkymä viljellyille pelloille. Takapihalta pääsee suoraan juoksulenkille tai maastopyörällä haastaville poluille.

Aloitin Evankeliumiyhdistyksen palveluksessa v. 1984 Helsingin opiskelijatyöntekijänä. 80-luvun lopun työskentelin Jyväskylässä ja Keski-Suomessa, 90-luvun alun Sambian Lusakassa. Palasimme Suomeen ja Etelä-Pohjanmaan työhön v. 1995. Seinäjoelle saatiin v. 2011 oma toimitila, Hyvän Paimenen kappeli. Olen saanut toimia alusta alkaen Kappelin pastorina. Kierrän myös maakunnassa raamattuluentojen ja Siionin Kanteleen lauluseurojen kutsumana. Vapaaehtoiset vastuunkantajat ovat korvaamattomia työtovereita niin Kappelilla kuin ympäri maakuntaa.

Sain nuorena pastorina kutsun tuomiokapitulin puhutteluun. Olin arvostellut piispan saarnaa. Valtiopäivien avajaisjumalanpalveluksen saarnasta puuttui iäisyysnäkökulma. Olen edelleen samaa mieltä. Ei tätä työtä kannata tehdä, ellei pidä tätä aina mielessä. Me kutsumme ihmisiä uskomaan Jeesukseen, taivastielle (1.Kor. 15:19).

Tule mukaan tähän työhön! Rukoile Evankeliumiyhdistyksen ja minun työni puolesta. Me emme, enkä minä pärjää ilman rukoilevaa seurakuntaa. Jos mahdollista, tue yhteistä Jumalan valtakunnan työtä myös taloudellisesti.

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.