Tukirengas:

Esa Luomaranta

Pastori / Aluejohtaja

Kuva:Esa Luomaranta

Olen Esa Luomaranta. Perheeseeni kuuluvat vaimo Marja, joka on luokanopettaja, sekä neljä aikuista lasta omine perheineen.

Toimin Evankeliumiyhdistyksen kotimaantyössä pohjoisen alueen aluejohtajana.

Pohjoiseen alueeseen Evankeliumiyhdistyksen kotimaantyön organisaatiossa kuuluu neljä maakuntapiiriä: Etelä-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Keski-Pohjanmaa ja Pohjois-Suomi. Alueella on motivoitunut työntekijäjoukko ja runsaasti innostuneita vapaaehtoisia paikallisia vastuunkantajia. Työmme ja toimintamme tavoitteena on, että moni saisi kuulla Evankeliumin ja omistaa pelastuksen Vapahtajassamme Jeesuksessa. Tule mukaan tähän työhön!

Paavali kutsui ihmisiä rukoilemaan Evankeliumin työn puolesta. Tänäänkin Jumalan valtakunnan työ tarvitsee esirukoilijoita ja niitä, jotka tukevat työtä taloudellisesti. Voisiko tämä olla Sinunkin paikkasi! Tukirenkaani kautta voit tukea Evankeliumiyhdistyksen kotimaantyötä pohjoisella alueella ja samalla myös lähetystyötä Keniassa. Pari kertaa syksyisin ja keväisin lähetän tukirengaskirjeeni, jossa kerron työmme kuulumisia.

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Täytä lomake ja saat Sleyn talousosastolta henkilökohtaisen viitenumeron. Voit lahjoittaa sinulle sopivana aikana tai säännöllisesti e-laskuna tai suoramaksuna.

Lisätietoja: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Anna halutessasi lisätietoja:

Lisätiedot ovat vapaavalintaisia. Käytämme niitä tilastointiin ja tiedottamiseen.