Tukirengas:

Esa Luomaranta

Hyvän Paimenen kappelin pastori

Kuva:Esa Luomaranta

Olen Esa Luomaranta. Perheeseeni kuuluvat vaimo Marja, joka on luokanopettaja, sekä neljä aikuista lasta omine perheineen.

Toimin Evankeliumiyhdistyksen kotimaantyössä pohjoisen alueen aluejohtajana.

Pohjoiseen alueeseen Evankeliumiyhdistyksen kotimaantyön organisaatiossa kuuluu neljä maakuntapiiriä: Etelä-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Keski-Pohjanmaa ja Pohjois-Suomi. Alueella on motivoitunut työntekijäjoukko ja runsaasti innostuneita vapaaehtoisia paikallisia vastuunkantajia. Työmme ja toimintamme tavoitteena on, että moni saisi kuulla Evankeliumin ja omistaa pelastuksen Vapahtajassamme Jeesuksessa. Tule mukaan tähän työhön!

Paavali kutsui ihmisiä rukoilemaan Evankeliumin työn puolesta. Tänäänkin Jumalan valtakunnan työ tarvitsee esirukoilijoita ja niitä, jotka tukevat työtä taloudellisesti. Voisiko tämä olla Sinunkin paikkasi! Tukirenkaani kautta voit tukea Evankeliumiyhdistyksen kotimaantyötä pohjoisella alueella. Pari kertaa syksyisin ja keväisin lähetän tukirengaskirjeeni, jossa kerron työmme kuulumisia.

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.