Tukirengas:

Arvo Survo

Lähetystyöntekijä / Pastori

Kuva:Arvo Survo

Palvelen Sleyn Venäjän työalueella Inkerin kirkkoa, etupäässä Inkerinmaan läntisillä ja keskisillä alueilla. Teen 1-3 kertaa vuodessa ”pistekäyntejä” myös kauemmas. Lähetti minusta tuli vuonna 1999.

Sunnuntaimessujen ohella olen mukana vastaamassa pyhäkoulutyön jatkuvuudesta Kupanitsassa. Pyhäkoulutyön olen kokenut hyvin siunaukselliseksi. Aika ajoin olen itsekin pyhäkouluohjemassa mukana. Vierailut kylillä inkeriläisvanhusten luona ovat hyvin tärkeä osa työtäni. Itse asiassa se on kaikkein lähinnä sydäntäni.

Hyvä lähetyksen ystävä. Ihmisillä ja kokonaisilla kansoilla on monia ”totuuksia”, näin myöskin uskonnollisesti. Mutta on vain yksi perimmäinen totuus: itse Jumalan Poika tuli ihmiseksi pelastaakseen meidät ikuista elämää varten. Ilosanomaa tästä ristiinnaulitusta ja ylösnousseesta Kristuksesta olemme viemässä eteenpäin.

Arvon viimeisin uutiskirje

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Tämä on Läskit lähetykselle -lahjoitus:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista.

Emme luovuta tietoja ulkopuolisille.