Tukirengas:

Ari Norro

Piirivastaava / Pastori

Kuva:Ari Norro

Olen Ari Norro. Syntyisin olen pääkaupunkiseudulta, mutta suurimman osan elämästäni olen asunut Turussa. Turusta myös löysin vaimoni Soilin, joka on kieltenopettaja. Meillä on neljä lasta, joista vain nuorimmainen, Maria (2002), asuu enää kotona. Asumme Uudellamaalla Mäntsälässä.

Vuosien varrella olen toiminut eri tehtävissä Sleyssä, mm. Keski-Pohjanmaan, Savo-Karjalan, Etelä-Savon ja Kymen ja Uudenmaan piireissä. Vuosituhannen molemmin puolin olimme koko perhe lähetystyössä Kamerunissa kahteen otteeseen yhteensä seitsemän vuotta. Kotimaahan palasimme kesällä 2006. Nykyisin työni käsittää lapsi-, varhaisnuoriso-, perhe- ja avioparityötä, raamattukoulutusta ja papillisia tehtäviä erityisesti Sleyn eteläisellä alueella.

Vaikuttaa siltä, että täällä Suomessakaan moni ei pohjimmiltaan tunne evankeliumia ja elää siksi epäuskon vallassa. Rukoilenkin, että Jumalan sanan opetus saisi levitä kaikkialle ja että ihmiset sen kuultuaan saisivat armon uskoa ja olla pelastuksesta osallisia.

Jokainen kristitty on kutsuttu kertomaan hyvää sanomaa Jeesuksesta. Evankeliumin työn tekijät tarvitsevat tukijoita ja rohkaisijoita. Siksi kutsun sinua mukaan yhteiseen työhön rukoilemaan työni puolesta ja myös tukemaan sitä taloudellisesti.

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.