Tukirengas:

Ari Norro

Piirivastaava / Pastori

Kuva:Ari Norro

Olen syntyisin pääkaupunkiseudulta mutta jo lapsuudessa muuttanut Turkuun, jossa asun nykyään vaimoni Soilin kanssa. Meillä on neljä aikuista lasta ja viisi lastenlasta.

Olen toiminut Sleyssä niin Keski-Pohjanmaan ja Uudenmaan piireissä kuin seitsemän vuoden ajan lähetystyössä Kamerunissakin. Nyt työskentelen Varsinais-Suomen alueella lapsi-, varhaisnuoriso-, perhe- ja avioparityössä, sekä raamattukoulutuksessa ja papillisissa tehtävissä.

Raamatun tunteminen ja kristillisten arvojen kunnioitus on vähentynyt, mikä näkyy monin tavoin. Sitäkin pahempaa on se, että moni ei käsitä Jeesuksen ristinkuoleman merkitystä ja elää siksi epäuskon vallassa. Rukoilenkin, että Jumalan sanan opetus saisi levitä kaikkialle ja että ihmiset sen kuultuaan saisivat armon uskoa ja olla pelastuksesta osallisia.

Jokainen kristitty on kutsuttu kertomaan hyvää sanomaa Jeesuksesta. Evankeliumin työn tekijät tarvitsevat tukijoita ja rohkaisijoita. Siksi kutsun sinua mukaan yhteiseen työhön rukoilemaan työni puolesta ja myös tukemaan sitä taloudellisesti.

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.