Tukirengas:

Ari Lukkarinen

Pastori / Lahden Lutherin kirkon pastori / valtakunnallisen nuorten aikuisten työn koordinaattori

Kuva:Ari Lukkarinen

Olen Ari Lukkarinen, vuonna 1976 syntynyt, Juankoskelta lähtöisin oleva pastori. Olen tullut Sleyn työyhteyteen vuoden 2006 alussa. Työskentelin ensin Pohjois-Suomen alueella, sitten kuusi vuotta Keniassa. Lähetystyössä olen saanut olla opetustehtävissä ja armonvälineitä hoitamassa Kenian lisäksi Sambiassa, Kongon demokraattisessa tasavallassa, Ugandassa ja Etelä-Sudanissa. Näitä opetusmatkoja tein Kisumusta käsin. Näiden maiden luterilaisten kirkkojen pappis- ja diakonissaopiskelijoita sain myös opettaa Matongossa.

Kesäkuun alusta 2015 minut kutsuttiin Lahden Lutherin kirkon pastoriksi Etelä-Hämeen piiriin. Jumalanpalvelusvastuuta kannan pieneltä osin myös Itä-Suomen alueella Kotkassa ja Hietoinrannan leirikeskuksessa. Messun toimittamisen ohella työhöni kuuluu Raamatun opettamista ja kaikkea muutakin pastorin työtä. Toimin myös Nuorten Aikuisten työn koordinaattorina sekä Evankelisten opiskelijoiden lähetyspastorina. Ajoittain työhöni kuuluu edelleen opetusmatkoja Sleyn ulkolähetyksen työalueille, joten lähetyspastorin työ jatkuu tältäkin osin. "Ei ainoaltakaan saa peittyä se miksi Jeesus kuoli ristillä" (SK 385). Herra Jeesus on pyhällä verellään avannut meille taivaan.

Hengellinen työ on yhteinen tehtävä. Kutsun Sinua mukaan tukirenkaaseeni rukoilemaan ja tukemaan myös taloudellisesti Jumalan valtakunnan työtä.

Tukirenkaani jäsenenä tuet samalla Sleyn lähetystyötä Myanmarissa. Jeesuksen antama lähetyskäsky antaa kaikille kansoilla oikeuden kuulla evankeliumin.

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Täytä lomake ja saat Sleyn talousosastolta henkilökohtaisen viitenumeron. Voit lahjoittaa sinulle sopivana aikana tai säännöllisesti e-laskuna tai suoramaksuna.

Lisätietoja: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Anna halutessasi lisätietoja:

Lisätiedot ovat vapaavalintaisia. Käytämme niitä tilastointiin ja tiedottamiseen.