Tukirengas:

Ari Juupaluoma

Piirivastaava / Pastori

Kuva:Ari Juupaluoma

Olen Ari Juupaluoma (s.1964), Vaasan Luther-talon pastori ja Sleyn Etelä-Pohjanmaan piirivastaava. Liikun evankeliumin asialla Kyrönmaan ja koko Etelä-Pohjanmaan alueella.Työnäkyni olen tiivistänyt tunnuslauseeksi: ”Alatien kulkijana autuuden nautinnossa.”

Uskon, että Herra Jeesus tahtoo tänäkin päivänä kulkea kiusattujen ja vaivattujen ihmisten kanssa. Elämisen voima ja tulevaisuuden toivo ei kuitenkaan tule inhimillisen surkeuden vaan erinomaisen evankeliumin tuntemisesta. Siksi sananpalvelijan tehtävänä on pitää esillä armon ja totuuden sanaa, joka tuo köyhälle kulkijalle Kristuksen ja kaikki hänen autuutensa aarteet uskossa nautittavaksi.

Yhteiset jumalanpalvelukset ja kotihartaudet, tavallisten ihmisten katekismus- ja raamattuopinnot sekä kiireettömät keskusteluhetket ovat niitä työmuotoja, joita pidän erityisesti kutsumukseeni kuuluvina palvelutehtävinä. Tahdon kutsua Sinut rukouksen ja toiminnan yhteistyöhön Sleyn jumalanpalvelus-, raamattuopetus- ja lähetystyön hyväksi lähellä ja kaukana. Yksi tapa tukea Evankeliumiyhdistyksen työtä taloudellisesti Suomessa ja Viron lähetyskentällä on tukirenkaani jäseneksi liittyminen.

Kiitollisena lausun Sinut tervetulleeksi tukijoukkoihini. Kun tapaamme, vaihdetaan kuulumisia. Rohkaisen ottamaan yhteyttä myös sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Tukirenkaani jäsenille lähetän kirjepostia muutaman kerran vuodessa.

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Täytä lomake ja saat Sleyn talousosastolta henkilökohtaisen viitenumeron. Voit lahjoittaa sinulle sopivana aikana tai säännöllisesti e-laskuna tai suoramaksuna.

Lisätietoja: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Anna halutessasi lisätietoja:

Lisätiedot ovat vapaavalintaisia. Käytämme niitä tilastointiin ja tiedottamiseen.