Tukirengas:

Anne Saari

Evankelisten Opiskelijoiden pääsihteeri (hoitovapaalla)


Kuva:Anne Saari

Olen Anne Saari. Juureni ovat Keski-Pohjanmaalla, Toholammilla. Kymmenen vuotta opiskelin ja tein työtä Turussa, mutta nyt asustan Hämeenkyrössä. Vapaa-aikaani kuuluvat kotona puuhailu ja luonnossa liikkuminen, retkeily, hiihto ja maisemien kahtelu.

Sleyn työntekijäksi olen päätynyt Maata Näkyvissä -festareiden kautta. Toimin tapahtuman projektipäällikkönä vuosina 2000-2006. Nyt haasteeni on Sleyn valtakunnallinen opiskelijatyö: olen Evankelisten Opiskelijoiden pääsihteeri. Toimistoni on Tampereella, josta on kätevää matkustaa eri puolille Suomea opiskelijoita tapaamaan. Evankelisilla Opiskelijoilla on toimintaa 12 paikkakunnalla välillä Helsinki-Rovaniemi. Opiskelijatyön tavoitteena on kertoa opiskelijoille evankeliumia ja tukea heitä uskon tiellä opiskelijaelämän kiireissä. Haluan panostaa ihmisten kohtaamiseen ja raikkaaseen raamattuopetukseen. Tärkein tehtäväni on tukea vapaaehtoisia, jotka omalla paikallaan toimivat vastuunkantajina Evankelisissa Opiskelijoissa. Yhteistyö heidän kanssaan on työni suuri rikkaus.

Haastan sinut tekemään kanssani opiskelijatyötä. Opiskelijat tarvitsevat esirukoustasi ja heidän parissaan tehtävä työ taloudellista tukeasi. Tule mukaan! Kirjoitan työni kuulumisista 5-6 kertaa vuodessa.

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Täytä lomake ja saat Sleyn talousosastolta henkilökohtaisen viitenumeron. Voit lahjoittaa sinulle sopivana aikana tai säännöllisesti e-laskuna tai suoramaksuna.

Lisätietoja: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Anna halutessasi lisätietoja:

Lisätiedot ovat vapaavalintaisia. Käytämme niitä tilastointiin ja tiedottamiseen.