Tukirengas:

Anna-Liisa Markkula

Orpolapsityö

Kuva:Anna-Liisa Markkula

Paavo ja Anna-Liisa Markkula palasivat Kenian kentällä vierähtäneen viiden ja puolen vuoden jälkeen Suomeen loppuvuonna 2018. Kotimaankausi ja seurakuntakierrokset jatkuvat heinäkuun 2019 loppuun asti. Paavo on ottanut hoitaakseen myös Sleyn talouspäällikön toimen ja yhdistää toistaiseksi nämä kaksi toimenkuvaa.

Anna-Liisa opetti Neema Lutheran Collegen diakonissa- ja opettajaopiskelijoita ja hoiti ystäväkoulutoimintaa. Paavon tehtävänä oli vuosien aikana orpoprojektin johtaminen sekä Matongon oppilaitosten IT-ympäristön ja tietotekniikkaopetuksen kehittäminen. Orpoprojekti huolehtii suomalaisten kummien tuella yli 400 kenialaisen lapsen koulutuksesta.

Neema Lutheran College koostuu kahdesta seminaarista, joista Matongon Luterilainen Teologinen seminaari perustettiin 1977. Siellä on koulutettu miltei kaikki Kenian Ev.lut. kirkon papeista sekä suuri joukko evankelistoja ja diakonissoja. Toinen Neema Lutheran Collegen seminaareista on Matongon Luterilainen Opettajaseminaari (MLTTC), joka perustettiin 1994 ja joka on kouluttanut Kenian peruskouluihin yli 1600 opettajaa ja esikoulunopettajaa.

Kiitos että rukoilet orpoprojektin, että Matongon seminaarin puolesta. Niiden tärkein tehtävä on viedä evankeliumia eteenpäin kertoen pelastuksesta Jeesuksen täytetyn työn perusteella kouluttamalla paikallisia työntekijöitä toimimaan omien heimojensa parissa.

Markkuloiden lähettikirje

Markkuloiden blogi

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.