Tukirengas:

Aleksi Kuokkanen

Evankelisten Opiskelijoiden pääsihteeri


Kuva:Aleksi Kuokkanen

Olen perheenisä Helsingistä, työalueenani koko Suomen Evankeliset Opiskelijat. Virallisesti olen EO:n osa-aikainen pääsihteeri 60 prosentin työpanoksella. Tehtäväni on tukea tällä hetkellä kymmenellä paikkakunnalla toimivia paikallisia Evankelisia Opiskelijoita, joiden päätoimintamuotona ovat viikoittaiset teemaillat. Tuen erityisesti vastuunkantajia, palkkiotoimisia opiskelijatyöntekijöitä sekä paikallisten EO:iden vapaaehtoisia vastuunkantajia. Lisäksi koordinoin Evankelisten Opiskelijoiden valtakunnallista toimintaa. Esimerkiksi valmistelen ja ohjaan valtakunnallista elintämme liittohallitusta sekä järjestän yhdessä eolaisten kanssa muun muassa valtakunnallista suurleiriämme Starttipäiviä.

Tämän perustyöni ohessa itseäni kiinnostaa Raamatun opiskelu ja opettaminen sekä teologia. Pyrin pitämään niin EO:illa kuin muuallakin Jumalan sanan mukaista ja herätystä tukevia opetuksia niin paljon kuin se on omilla vajavaisilla resursseillani mahdollista. Koen, että hengellinen työ on minulle jatkuvaa opettelua ja niin vaikeaa, että tarvitsen siihen mahdollisimman paljon rukousta. Tämän vuoksi olen erityisen kiitollinen siitä, jos Sinä voisit rukoilla puolestani!

Olen itse tullut uskoon viime vuosituhannen lopussa parikymppisenä täysin ”pystymetsästä” Helsingin Evankselisten Opiskelijoiden ja Sleyn messuyhteisön Pyhän Sydämen kappelin piirissä. Siksi pidän mielettömänä etuoikeutena saada palvella uskon ja elämän asioissa juuri Evankelisten Opiskelijoiden ikäisiä. Oma taustani on myös omalta osaltaan syy siihen, miksi minulla on niin vahvasti mielessäni täysin ulkopuolella olevien tavoittaminen ja evankeliointi. Jumalan sana pitäisi saada puhtaana ja ymmärrettävänä niidenkin kuuluviin, jotka eivät osaa sitä tulla etsimään tai kuulemaan!

Minulla on kilpaurheilutausta jalkapallon ja tenniksen parista. Nykyään pyrin ylläpitämään ruostuneita futis-taitojani yllä lasten kanssa ja tennistä taas kaverin kanssa aina kun on mahdollista. Viime vuosina olen myös epätoivoisesti yrittänyt opetella vähän luisteluhiihtoa.

Näen, että opiskelijaikäisissä nuorissa aikuisissa kytee vahvasti se liekki, joka tulee kantamaan Suomen Siionia tulevaisuudessa. Parin ja kolmenkympin välissä ihmisen elämä saa usein niitä uomia, joita pitkin mennään kohti keski-ikää. Tiedostan, kuinka vastuullinen paikka on tukea sitä, että piirissämme olevat nuoret aikuiset, elämän tilanteestaan riippumatta, saisivat Jumalan tahdon mukaisen suunnan elämälleen ja eväitä hyvään elämään muutenkin. EO:laisilla ei itsellään ole varoja kustantaa omaa toimintaansa tämän hetkisessä elämäntilanteessaan. Siksi olisi niin tärkeää saada myös taloudellista tukea.

Lahjoitusvaihtoehdot

Liity tukirenkaaseen

Kuulumalla tukirenkaaseen saat ajankohtaista tietoa lähetin työstä. Saat myös viitenumeron, jonka avulla voit lahjoittaa lähetin työhön säännöllisesti tai sinulle sopivana aikana.

Täytä lomake ja sinulle lähetetään lisätietoa sekä lahjoitusohjeet.

Tiedustelut: Anna Poukka, (09) 2513 9220, anna.poukka@sley.fi

Lahjoita tukirenkaaseeni!

Lisätiedot:

Postinumeroa tarvitsemme tilastointiin.

Sähköpostin jättäminen on vapaaehtoista, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.